Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Comeback som Maverick!

Tom Cruise trækker igen i jagerpilotuniformen.

Skrevet af / 30/06/2015 - 14:11
Comeback som Maverick!

I forbindelse med presselanceringen af den femte Terminator-film, “Terminator Genisys”, udtalte direktøren for produktionsselskabet Skydance, David Ellison, at en efterfølger til megasuccessen “Top Gun” (1986) er under opsejling.

For næsten 30 år siden fik vi et testosterondunstende indblik i det amerikanske flyvevåbens eliteakademi. Tom Cruise spillede Maverick, en “rookie” med autoritetsproblemer, der kæmpede for at blive den bedste af alle elever. Selveste Top Gun!

Filmen var produceret af succes-duoen Jerry Bruckheimer og (afdøde) Don Simpson, og Top Gun satte standarden for blockbuster-film i de efterfølgende år.

topgun2

“Take my Breath away”, Mr. Cruise!

Justin Marks er allerede begyndt at skrive manuskriptet, og Ellis kunne afsløre, at efterfølgeren blandt andet vil fokusere på droner. Endvidere sagde han følgende om Maverick-rollen: “Der er en fantastisk rolle for Maverick i filmen, og man kan ikke have nogen “Top Gun” uden maverick. Og det bliver Maverick, der spiller Maverick!

Bruckheimer og Ellison vil producere efterfølgeren, som ikke i øjeblikket har nogen fastlagt premieredato, og ingen andre skuespillere end Cruise er endnu forbundet med projektet. En ting er dog sikkert. Det bliver ikke samme instruktør som sidst, da Tony Scott tog sit eget liv i 2012.

“Top Gun” blev i øvrigt relanceret på 3D Blu-ray i 2013.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top