Search
Generic filters

: Sennheiser Momentum II Wireless

Førsteklasses komfort

Lydkvalitet og støjreduktion i skøn forening.

Lyd & Billede mener

Dejlig bærekomfort, solid kvalitet og god balance mellem lydkvalitet og støjdæmpning. Nogle af de bedste hovedtelefoner at have med på rejse, på kontoret eller bare til stille afslapning.
Lidt for varm og dæmpet klang samt høj pris.
 • Lukkede ørekopper
 • Bluetooth 4.0 og aktiv støjreduktion
 • 28 ohm (i passiv tilstand)
 • 16 Hz – 22 kHz
 • 22 timers batteritid
 • Vis mere
  Vis mindre

  Vejl.pris 3800 kr

  Sennheisers trådløse version af de prisbelønnede Momentum-hovedtelefoner kan være et rent columbusæg. For her får man foldbare, trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, og dem findes der ikke mange af. Derfor er Momentum II Wireless ganske unikke på markedet.

  Hovedtelefonerne passer perfekt til folk på farten. Der er ingen ledninger, som kan sidde fast i omgivelserne, og når man tager dem af, kan de let foldes sammen og lægges i det medfølgende etui. Eller stofposen.

  Når man kommer hen på kontoret eller boarder et fly, skal man bare tænde for hovedtelefonerne, så parres de automatisk med telefonen, hvis de har været parret med den før.

  Støjreduktionen er aktiv, når hovedtelefonerne er tændt, hvilket man gør ved at holde afbryderknappen på den højre ørekop inde. En syntetisk stemme bekræfter hele tiden ens valg. Der er en volumenknap på undersiden, der også fungerer som fjernbetjening til musikafspilning og svarknap til telefonen.

  Momentum II Wireless har også indbygget mikrofon, så man kan tale med folk, der ringer.

  Mikrofonen på de sorte eller elfenbensfarvede lukkede ørekopper opfanger støj på ydersiden. Så behandles den af Sennheisers støjreducerende NoiseGard-kredsløb, der udligner støjen inde i ørekopperne.

  Hvis man har brugt de tilmålte 22 timers batterilevetid, kan man sagtens anvende hovedtelefonerne i passiv tilstand med ledning. Så fungerer de som Sennheisers andre Momentum-hovedtelefoner, men altså uden støjreduktion.

  annonce

   

  annonce

  Varm klang og blød komfort

  Sennheiser har finpudset designet og gjort Momentum II Wireless endnu mere komfortable med bløde puder, der omslutter ørerne. Hovedbøjlen er af metal med metalhængsler og kan bøjes forsigtigt for at finjustere bærekomforten.

  Støjreducerende hovedtelefoner er ofte et kompromis mellem støjreduktion og lydkvalitet. Bose QC25 har den bedste støjdæmpning på markedet. PSB M4U2 har den bedste lyd, og Audio-Technica ATH-ANC9 har det bedste kompromis – og de har alle én ting til fælles: De koster mindre end Momentum II Wireless, der til 3.800 kroner er de dyreste i feltet og næsten dobbelt så dyre som et par Momentum uden støjreduktion.

  MOMENTUM_II_BT_AE_Collapsed_black_RGB_red

  Men de er det værd, hvis støjreduktion er et ufravigeligt krav. Momentum II Wireless er et vellykket kompromis mellem lydkvalitet og støjreduktion. Okay, støjdæmpningen er ikke så god som hos Bose, men det er tæt nok på og mere end godt nok til at holde larmen fra toget, bussen, kontorlandskabet eller flykabinen i skak.

  annonce

  Fordelen ved Momentum II Wireless er bedre lyd. De er bedre balanceret og varmere i klangen. Bassen er lidt løsere og mere fremtrædende – også i forhold til de almindelige Momentum. Som til gengæld er lidt mere åbne og får flere detaljer med. Men de trådløse hovedtelefoner er lige så behagelige at lytte til, som de er at have på.

  Næsten lidt for behagelige. I hvert fald for audiofile, som vil synes, at lydbilledet er lidt for uldent med lavere detaljeopløsning og færre klangnuancer, end dette publikum foretrækker.

   

  Anbefales

  Sennheiser Momentum II Wireless er et vellykket alternativ til andre hovedtelefoner med støjdæmpning. De lyder bedre end de fleste hovedtelefoner af denne type, er flot udført og meget komfortable, og Sennheisers støjreduktion står kun tilbage for Bose QC25. Kompromiser er der så få af, at den høje pris er det eneste minus, der er værd at fremhæve.

  Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
  Log ind for at læse videre.

  1 kommentar

  Skriv et svar

   Læs også

   Hvis e-sportskontrakten gik i vasken, men du stadig vil spille på højt niveau, har MSi en løsning, der er skræddersyet til din tegnebog.
   Endelig nogen, der slår Sony på støjreducerende hovedtelefoner. Og så er det Sony selv! WH-1000XM4 overtager tronen som markedsleder.
   På udkig efter en storskærm til en fornuftig pris? Så kommer Sony XH8096 som kaldet.
   BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
   De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
   Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
   De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
   OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.

   Aktuelle tilbud

   Annonce

   Timekettle M2

   Vejl.pris 800 kr Din egen tolk direkte i øret

   HiFiMAN HE-1000se

   Vejl.pris 27650 kr Det rene vanvid – men åh, så dejligt!

   Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

   Vejl.pris 2750 kr Sved og løb kabelfrit med B&O

   JBL Live 300TWS

   Vejl.pris 1199 kr Prop hi-fi i øret
   Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
   SOMMERTILBUD
   6 UGER LB+
   FOR KUN 6 KR
   Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
   PRØV i 6 UGER
   close-link