TestBlue Satellite

Fejlskud med god lyd

Blue imponerer med god lyd, men fejler på design og eksekvering.
Lyd & Billede mener
Den ekstra forstærker samt hele fire drivere giver fremragende lydkvalitet. Trods størrelsen er de behagelige at have på.
Designet er klodset, og konstruktionen virker billig. Batteriet holder alt for kort tid, når den ekstra forstærker og ANC slås til.
Specifikationer
Over-ear trådløse hovedtelefoner Active Noise Cancelling Bluetooth 4 indbyggede drivere Ekstra indbygget forstærker (amp) for bedre lydkvalitet USB Batteri: 24 timer uden amp, 8 timer med amp og ANC Web: bluedesigns.com
forfatter

Blue er bedst kendt for deres mikrofoner, men vil også blande sig på markedet for trådløse hovedtelefoner med aktiv støjdæmpning (ANC). Det kan man ikke fortænke dem i, men de burde have gjort sig mere umage. Første forsøg falder til jorden, trods god lydkvalitet.

Hvis vi starter med det mest indlysende, så er Blue Satellite et par utrolig store og tunge hovedtelefoner, der stikker langt ud fra hovedet. Design er en smagssag, men personligt synes jeg, de er utrolig grimme.

Med en pris på lidt over 3.000 kroner bør man desuden kunne forvente en bedre byggekvalitet. De føles billige, og der var sågar små buler og ridser i plastikken fra fabrikken. On/off-knappen er underligt hård at trykke på, og knapperne på hver side af ørekopperne virker skrøbelige.

Er de tændt?

Noget designmæssigt bøvl kunne dog tilgives, hvis det ikke var for beslutningen om ikke at give nogen lydmæssige cues, så man lettere kan høre, om man har aktiveret f.eks. ANC og amp’en. I stedet blinker den ene kop et par gange, hvilket man naturligvis ikke kan se, når man har dem på.

Ej heller er det muligt at finde ud af, hvor lang tid batteriet har tilbage, før hovedtelefonerne pludselig bare dør, hvilket jeg personligt oplevede på en flytur. Øv. Hvis batterilevetiden var lang, ville det ikke være et større problem, men når den svinger mellem 24 og otte timer, så havde det været rart at kunne se, hvor lang tid der var igen.

God lyd, så længe det varer

Heldigvis opvejes de designmæssige overvejelser gevaldigt af lydkvaliteten. Satellite spiller med deres fire drivere utrolig godt. Især med den ekstra amp slået til får man en lydkvalitet, der spiller Bose og Sony af banen. Du får et bredt og detaljeret stereobillede. Meget imponerende. Den indbyggede ANC er ikke helt så effektiv som hos konkurrenterne, men fordi sættet i forvejen sidder så tæt om hovedet, gør det ikke så meget.

Når batteriet dør, kan man naturligvis spille videre i kablet tilstand. Det bør man prøve, for også her spiller de fremragende. Man kan så undre sig over, at Blue har valgt, at det medfølgende kabel skulle være hele 3 meter langt.

Annonce

Konklusion

Blue Satellite er en sær blanding af dårlige designvalg kombineret med god lydkvalitet. Sættet spiller aldeles fremragende, men plages af besværlig betjening og en konstruktion, der bare ikke kan retfærdiggøre så høj en pris. Havde de været billigere end modellerne fra Sony og Bose, havde det været et lettere valg, men som det ser ud nu, er det svært, om ikke umuligt, at anbefale dem frem for andre og bedre alternativer.

Har du dette produkt?
Giv din karakter.
0 / 6

Your page rank:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste artikler:

Læs også: