Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Klipsch KMC 3

Stor bas på lidt plads

Det er nærmest utroligt, så meget bas og lydtryk der kommer fra denne Bluetooth-højttaler.

Publiceret 25/09/2014 - 02:55
Klipsch KMC 3
Geir Gråbein Nordby

Klipsch KMC 3 er kompakt nok til at kunne placeres nærmest hvor som helst og robust nok til at tage med i parken eller på stranden. Til udendørs brug skal den dog fodres med otte store D-batterier, hvilket øger vægten en del.

Højttaleren har kun to funktioner: Den kan streame musik over Bluetooth eller benyttes med et analogt 3,5 mm stereokabel. En USB-port giver mulighed for at oplade mobiltelefon eller musikafspiller.

Få funktioner betyder også let betjening. Tryk på Bluetooth-ikonet i touch-panelet på toppen for at parre den med din bærbare musikafspiller. KMC 3 understøtter aptX, som giver bedre lydkvalitet med Bluetooth i kraft af højere båndbredde og bedre komprimering. Dog kræver aptX, at både musikafspiller og højttaler understøtter det.

Der medfølger en lille fjernbetjening, som man kan regulere lydstyrken med samt skifte mellem numre og starte eller stoppe dem.

Det er næsten vanvittigt, så høj lyd man får. Musik lyder simpelthen vildt sejt med denne højttaler. Uden justeringer lyder elektronisk pop og heftig rock virkelig godt, med saftige rytmer og slagkraftig bas. Samtidig er diskantområdet klart og tydeligt. Ved akustisk musik bliver bassen dog lidt for meget af det gode. Men hvis man justerer EQ-indstillingerne på musikafspilleren, kommer der andre boller på suppen. Så kan selv kammermusik også lyde fint.

Konklusion
Klipsch KMC 3 er en kæmpe i en dværgekrop. Den har en virkelig rytmisk og urokkelig bas, der heller ikke vakler, når man spiller højt. Pop, rock og hiphop har aldrig lydt sejere fra denne type musikanlæg. Akustisk musik er dog bedst tjent med, at man skruer ned for bassen.

Den kan også spille nærmest chokerende højt. Det er simpelthen utroligt, så meget kraft og fylde der kan klemmes ud af sådan en lille boks. Perfekt til at tage med ud.

Lyd & Billede mener

Heftige lydressourcer. Den kan spille højt og har kraftig bas. Fantastisk driftstid med de rigtige batterier. Bassen bør skrues ned ved akustisk musik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Enestående lydkvalitet

Ægte biograf med high-end soundbar

Slår Sonos på hjemmebane

Fyldig lyd og fuld streaming

Debutanter med 30 års erfaring

En ganske usædvanlig højttaler

Scroll to Top