TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Youbio begynder forsigtigt på torsdag

Yousee har meldt ud på Facebook, at de vil prøve at lancere en beta-udgave af deres nye streamingstjeneste Youbio på torsdag.

forfatter
Publiceret 26/11/2012 - 13:24

Mens Netflix løb med nyhedernes interesse og Stofa for nylig åbnede deres C More-bibliotek op for deres kunder, har der været meget stille fra Yousee og deres streamings-satsning kaldet YouBio. Men nu skulle der ske noget, hvis vi skal tro Yousees egen pressechef, Ib Konrad Jensen, der har smidt denne opdatering op på deres Facebook-side.

Så er det uge 48, og vi skal til at starte nedtællingen til lancering af YouBio.

En konsekvens af de tekniske forberedelser er bl.a., at det fra i morgen ikke vil være muligt at leje film på yousee.tv.

Vi forventer – og håber – at vi på torsdag 29. november er så langt, at vi kan åbne for en beta-version af YouBio. Der vil med sikkerhed vise sig nogle tekniske knaster. Vi håber, de bliver få og små, men erfaringen fra beta-versionen vil være afgørende for, hvornår vi kan hive beta-skiltet af forsiden og gå i normal drift.

Vi glæder os.

IbDet har vist sig ikke at være helt enkelt at lancere sådan en tjeneste herhjemme. Spørg bare HBO Nordic. Sammen med tjenesten vil Yousee også lancere en ny boks, som gør det muligt for alle at få tjenesten op på fladskærmen. Ellers gør Yousee dig her opmærksom på, hvilke muligheder man ellers kan få Youbio.

1. Køb en YouBio boks. (Så kan du se YouBio på dit tv)
2. Lej eller køb en YouSee boks. (Så kan du se YouBio på dit tv)
3. Hvis du har et LG eller Samsung tv fra 2012, så kommer her en app, så du kan se YouBio på dit tv.
4. Du kan se det på din iPad, iPhone og computer.
5. Android app kommer senere.

Hvad angår indhold er vi ikke helt sikker på udvalget endnu andet end at det meste også vil blive leveret af C More, som Stofa også nyder godt af. Det betyder blandt andet HBO-serier og nyere film. Selv har Yousee været meget opmærksomme på, at de også vil have et stort lokalt indholdsbibliotek med danske film og serier, men vi må se hvordan og hvorledes fra på torsdag.

Denne nyhed leverer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend