TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samarbejder om OLED-TV

Sony og Panasonic vil gå sammen om udviklingen af nye OLED-skærme.

forfatter
Publiceret 21/05/2012 - 10:39

De japanske giganter Sony og Panasonic kæmper for at tjene penge på LED/LCD tv. Mange håber, at OLED-teknikken skal bringe større lønsomhed til tv-markedet.

Tidligere i år blev det kendt, at Sony skrinlagde deres egne OLED-planer. På CES-messen viste de i stedet en Crystal LED-skjerm , men nu skal Sony være i samtaler med Panasonic for at få ny vind i sejlene.

Ifølge Japan Times overvejer de japanske producenter at lave en ”OLED-alliance” for at indhente LG og Samsungs forspring. Begge koreanske producenter forventes at have deres første OLED-skærme klar til salg i løbet af 2012. Hvis alliancen går i orden, betyder det, at Sony og Panasonic kan deles om udviklingsomkostningerne og udveksle tekniske kundskaber mellem sig, og således komme hurtigere på markedet med en konkurrencedygtig OLED-skærm. Panasonic har blandt andet udviklet en ny metode til printning af OLED-paneler, som kan være aktuel at bruge.

Samarbejdet vil næppe bære frugt med det samme, men de to producenter har som mål at være i gang med fuldskala masseproduktion af OLED-paneler inden 2015. Vi glæder os allerede…..

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend