Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Samarbejder om OLED-TV

Sony og Panasonic vil gå sammen om udviklingen af nye OLED-skærme.

Skrevet af / 21/05/2012 - 10:39
Samarbejder om OLED-TV

De japanske giganter Sony og Panasonic kæmper for at tjene penge på LED/LCD tv. Mange håber, at OLED-teknikken skal bringe større lønsomhed til tv-markedet.

Tidligere i år blev det kendt, at Sony skrinlagde deres egne OLED-planer. På CES-messen viste de i stedet en Crystal LED-skjerm , men nu skal Sony være i samtaler med Panasonic for at få ny vind i sejlene.

Ifølge Japan Times overvejer de japanske producenter at lave en ”OLED-alliance” for at indhente LG og Samsungs forspring. Begge koreanske producenter forventes at have deres første OLED-skærme klar til salg i løbet af 2012. Hvis alliancen går i orden, betyder det, at Sony og Panasonic kan deles om udviklingsomkostningerne og udveksle tekniske kundskaber mellem sig, og således komme hurtigere på markedet med en konkurrencedygtig OLED-skærm. Panasonic har blandt andet udviklet en ny metode til printning af OLED-paneler, som kan være aktuel at bruge.

Samarbejdet vil næppe bære frugt med det samme, men de to producenter har som mål at være i gang med fuldskala masseproduktion af OLED-paneler inden 2015. Vi glæder os allerede…..

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top