Nyhed

Philips OLED805 kommer til juli

Snart er ventetiden ovre: Ny 2020-model med Ambilight er lige om hjørnet!
forfatter

Philips viste deres første 2020-modeller frem for tech-pressen allerede i januar, men først nu, seks måneder senere, kommer de første modeller i butikkerne! Men den, der venter på noget godt, venter ikke forgæves, siger man …

(Foto: Philips)

Philips OLED805: OLED med Ambilight

Først ude er Philips OLED805, efterfølgeren til det populære OLED804, som vi tidligere har testet med et godt resultat. Ligesom forgængeren bliver det et slankt og lækkert OLED-TV med minimalistisk design kombineret med Philips’ velkendte Ambilight omgivelseslys.

Billedkvaliteten fra OLED parret med det stemningsfulde Ambilight-lys er en potent kombination, som Philips har haft stor succes med på tidligere modeller. OLED805 har lysdioder på toppen og siderne af skærmen, og kan desuden udvides til at drive eksterne Philips Hue farvelyspærer.

Blandt nyhederne på årets model er en ny 4. generation af Philips P5-videoprocessor, der lover endnu kraftigere billedprocessering – eller Perfect Natural Reality, som Philips kalder det.

(Foto: Philips)

OLED805 får også understøttelse af HDR-formaterne Dolby Vision og HDR10+ samt Dolby Atmos på lydsiden. Sidstnævnte er imidlertid kun lydprocessering/pass-through – man skal bruge en kompatibel soundbar for at få ordentlig Atmos-lyd med højde-effekter.

Philips OLED805 kører Android 9 og er kompatibelt med Google Assistant stemmestyring. Det bliver også den første model med DTS Play-Fi.

Du får ikke bedre lyd fra et TV Philips parrer deres bedste OLED-billede med måske verdens bedste TV-lyd.
Gråbeins Gadget Guide: Philips 65OLED984

DTS Play-Fi er en app-baseret platform, der gør det muligt at koble forskellige produkter sammen på tværs af mærker og spille musik og radio på de forskellige enheder. F.eks. kan man afspille musik på TV’et eller afspille TV-lyden et andet sted i huset. Man kan også bruge trådløse højttalere til at få 5.1 surround-sound.

(Foto: Philips)

Pris og tilgængelighed

Philips OLED805 kommer i salg til juli.

Vejledende priser:

  • Philips 55OLED805: 12.999 kr.
  • Philips 65OLED805: 22.999 kr.
(Foto: Philips)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.