Nyhed

Panasonics 2021 TV-modeller får understøttelse af VRR

Panasonic har udsendt en opdatering, der understøtter vigtige gaming-funktioner.

Panasonics TV’er plejer at udmærke sig ved flot billedkvalitet. Vi er bl.a. blevet imponeret af flagskibsmodellen JZ2000, som er et af de sejeste OLED-TV’er, man kan købe i år. Men samtidig har et par vigtig gaming-funktion glimret ved deres fravær på 2021-modellerne, nemlig understøttelse af VRR (Variable Refresh Rate) og HFR (High Frame Rate) i 4K-opløsning.

Det bliver der lavet om på nu: Panasonic har i dag meddelt, at de udsender en firmware-opdatering til 2021-modellerne, der inkluderer understøttelse af både VRR og HFR i 4K-opløsning.

Panasonic JX940E er en af de modeller, der nyder godt af VRR-opdateringen. (Foto: Panasonic)

De nye funktioner gør det muligt for TV’et at justere skærmfrekvensen løbende (48-120 Hz) i forhold til videokilden og er vigtige for at sikre sømløs afspilning af hurtig og dynamisk spilgrafik. Opdateringen omfatter også Dolby Vision VRR op til 60 Hz. Dermed er Panasonics TV-modeller bedre rustet til krævende gaming.

Læs også Disney+ tilgængelig på Panasonic-TV’er Dagens gode nyhed for Panasonic-ejere: Nu får deres TV understøttelse af Disney+.

Firmware-opdateringen tilføjer desuden en ny “4K120Hz Bypass Mode” til billedmenuen. Når den er aktiveret, understøtter TV’et 4K VRR ved at deaktivere forskellige billedprocesseringsfunktioner.

Opdateringen dækker alle Panasonic 2021-modeller med HDMI 2.1-understøttelse (JZ OLED-modellerne samt JX940 og opad) og skal være tilgængelig til download nu.

Kilde: Panasonic pressemeddelelse

Les videre
Exit mobile version