Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kan du se Disney+ på Panasonic-TV’er

Dagens gode nyhed for Panasonic-ejere: Nu får deres TV understøttelse af Disney+.

Skrevet af / 17/09/2021 - 10:00
Nu kan du se Disney+ på Panasonic-TV’er

Panasonic er kendt for brugervenlige TV’er med flot billedkvalitet, deriblandt en række OLED-skærme, som vi her på Lyd & Billede har testet med gode resultater. På det seneste er de dog sakket lidt bagud i forhold til konkurrenterne på app-fronten, hvor enkelte populære streaming-tjenester har glimret ved deres fravær.

Det bliver der heldigvis lavet om på nu: Panasonic har i dag meddelt, at Disney+ bliver tilgængelig på deres smart-TV-modeller fra 2017 og frem.

(Foto: Audun Hage)

Disney+ på Panasonic-TV’er

Den populære Disney-app har været et stort savn på Panasonics TV’er. Med sit rige katalog (bl.a. indhold fra Disney, Pixar og National Geographic for ikke at glemme Marvel- og Star Wars-universerne) byder den på masser af underholdning til både store og små. Gennem Disney+ får man også adgang til Star-universet med indhold fra bl.a. 20th Century Studios.

Flere Disney-produktioner er tilgængelige med ultrahøj billedkvalitet. Star Wars-serien The Mandalorian og Marvel-serien The Falcon and the Winter Soldier serveres f.eks. i gnistrende 4K Dolby Vision HDR-kvalitet, som altså nu kan nydes på udvalgte Panasonic-modeller.

pd2 pd5 pd4 pd3
<
>
(Foto: Audun Hage)

Tilgængelig på 2017-modeller og nyere

Den nye Disney-app kan downloades fra i dag og vil være kompatibel med Panasonic-modeller fra 2017 og frem, som anvender operativsystemet My Home Screen. Den vil så være synlig i app-menuen.

Disse modelserier fra Panasonic understøtter nu Disney+:

EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Læs også Brillant OLED-TV Panasonics OLED-flagskib gør det til en sand fornøjelse at se film og TV-serier.

OBS: For at få adgang til Disney+ skal du selvfølgelig også være abonnent. Det koster i øjeblikket 79 kroner om måneden (uden binding) eller 790 kroner for et år.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Sony satser stadig på QD-OLED

LG's 2023 OLED TV'er klar i Norden

Allente lancerer specialtilpasset Chromecast med Google TV

Her er Samsungs nye 8K-flagskibs-TV: QN900C

Her er Samsungs 2023 TV-modeller - for første gang i Europa

TCL øger i Norden

Scroll to Top