Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Panasonics 2021 TV-modeller får understøttelse af VRR

Panasonic har udsendt en opdatering, der understøtter vigtige gaming-funktioner.

Skrevet af / 24/11/2021 - 20:45
Panasonics 2021 TV-modeller får understøttelse af VRR

Panasonics TV’er plejer at udmærke sig ved flot billedkvalitet. Vi er bl.a. blevet imponeret af flagskibsmodellen JZ2000, som er et af de sejeste OLED-TV’er, man kan købe i år. Men samtidig har et par vigtig gaming-funktion glimret ved deres fravær på 2021-modellerne, nemlig understøttelse af VRR (Variable Refresh Rate) og HFR (High Frame Rate) i 4K-opløsning.

Det bliver der lavet om på nu: Panasonic har i dag meddelt, at de udsender en firmware-opdatering til 2021-modellerne, der inkluderer understøttelse af både VRR og HFR i 4K-opløsning.

Panasonic JX940E er en af de modeller, der nyder godt af VRR-opdateringen. (Foto: Panasonic)

De nye funktioner gør det muligt for TV’et at justere skærmfrekvensen løbende (48-120 Hz) i forhold til videokilden og er vigtige for at sikre sømløs afspilning af hurtig og dynamisk spilgrafik. Opdateringen omfatter også Dolby Vision VRR op til 60 Hz. Dermed er Panasonics TV-modeller bedre rustet til krævende gaming.

Læs også Disney+ tilgængelig på Panasonic-TV’er Dagens gode nyhed for Panasonic-ejere: Nu får deres TV understøttelse af Disney+.

Firmware-opdateringen tilføjer desuden en ny “4K120Hz Bypass Mode” til billedmenuen. Når den er aktiveret, understøtter TV’et 4K VRR ved at deaktivere forskellige billedprocesseringsfunktioner.

Opdateringen dækker alle Panasonic 2021-modeller med HDMI 2.1-understøttelse (JZ OLED-modellerne samt JX940 og opad) og skal være tilgængelig til download nu.

Kilde: Panasonic pressemeddelelse

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

0
Scroll to Top