TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Panasonics 2021 TV-modeller får understøttelse af VRR

Panasonic har udsendt en opdatering, der understøtter vigtige gaming-funktioner.

forfatter
Publiceret 24/11/2021 - 20:45

Panasonics TV’er plejer at udmærke sig ved flot billedkvalitet. Vi er bl.a. blevet imponeret af flagskibsmodellen JZ2000, som er et af de sejeste OLED-TV’er, man kan købe i år. Men samtidig har et par vigtig gaming-funktion glimret ved deres fravær på 2021-modellerne, nemlig understøttelse af VRR (Variable Refresh Rate) og HFR (High Frame Rate) i 4K-opløsning.

Det bliver der lavet om på nu: Panasonic har i dag meddelt, at de udsender en firmware-opdatering til 2021-modellerne, der inkluderer understøttelse af både VRR og HFR i 4K-opløsning.

Panasonic JX940E er en af de modeller, der nyder godt af VRR-opdateringen. (Foto: Panasonic)

De nye funktioner gør det muligt for TV’et at justere skærmfrekvensen løbende (48-120 Hz) i forhold til videokilden og er vigtige for at sikre sømløs afspilning af hurtig og dynamisk spilgrafik. Opdateringen omfatter også Dolby Vision VRR op til 60 Hz. Dermed er Panasonics TV-modeller bedre rustet til krævende gaming.

Læs også Disney+ tilgængelig på Panasonic-TV’er Dagens gode nyhed for Panasonic-ejere: Nu får deres TV understøttelse af Disney+.

Firmware-opdateringen tilføjer desuden en ny “4K120Hz Bypass Mode” til billedmenuen. Når den er aktiveret, understøtter TV’et 4K VRR ved at deaktivere forskellige billedprocesseringsfunktioner.

Opdateringen dækker alle Panasonic 2021-modeller med HDMI 2.1-understøttelse (JZ OLED-modellerne samt JX940 og opad) og skal være tilgængelig til download nu.

Kilde: Panasonic pressemeddelelse

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend