TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

OLED-tv udsættes til 2013

Samsung og LG er tvunget til at udsætte lanceringen af OLED-TV til 2013 på grund af produktionsproblemer.

forfatter
Publiceret 22/10/2012 - 10:26

Mange tv-entusiaster glæder sig til de nye OLED-skærme, som repræsenterer en ikke så lille revolution indenfor billedkvalitet.

2012 skulle blive det store OLED-år. Både Samsung og LG viste hver deres 55” OLED Prototype på CES-messen i januar, efterfulgt af ”produktionsklare” modeller på IFA-messen i september – begge med forventet lanceringsdato i november/december 2012.

Nu ser det imidlertid ud til, at OLED-drømmen må vente lidt længere. Ifølge Korea Times har begge de koreanske producenter fået problemer, som tvinger dem til at udsætte den officielle udrulning af færdige OLED-apparater til 2013.

Læs også: Guide til OLED-tv

Produktionsproblemer
Mens producenterne efterhånden har fået god kontrol over fremstillingen af små OLED-paneler til smartphones og tablets, er der fortsat kvalitetsproblemer med skærmstørrelsen til tv-brug.

Både Samsung og LG kæmper med store fejlrater i produktionen, som igen betyder, at de har problemer med at producere tilstrækkelig antal paneler i forhold til investeringen, som laves. De høje produktionsomkostninger afspejles allerede i skyhøje udsalgspriser på 60-70.000 kroner per tv.

Kilde: Korea Times

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend