Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

OLED-tv udsættes til 2013

Samsung og LG er tvunget til at udsætte lanceringen af OLED-TV til 2013 på grund af produktionsproblemer.

Skrevet af / 22/10/2012 - 10:26
OLED-tv udsættes til 2013

Mange tv-entusiaster glæder sig til de nye OLED-skærme, som repræsenterer en ikke så lille revolution indenfor billedkvalitet.

2012 skulle blive det store OLED-år. Både Samsung og LG viste hver deres 55” OLED Prototype på CES-messen i januar, efterfulgt af ”produktionsklare” modeller på IFA-messen i september – begge med forventet lanceringsdato i november/december 2012.

Nu ser det imidlertid ud til, at OLED-drømmen må vente lidt længere. Ifølge Korea Times har begge de koreanske producenter fået problemer, som tvinger dem til at udsætte den officielle udrulning af færdige OLED-apparater til 2013.

Læs også: Guide til OLED-tv

Produktionsproblemer
Mens producenterne efterhånden har fået god kontrol over fremstillingen af små OLED-paneler til smartphones og tablets, er der fortsat kvalitetsproblemer med skærmstørrelsen til tv-brug.

Både Samsung og LG kæmper med store fejlrater i produktionen, som igen betyder, at de har problemer med at producere tilstrækkelig antal paneler i forhold til investeringen, som laves. De høje produktionsomkostninger afspejles allerede i skyhøje udsalgspriser på 60-70.000 kroner per tv.

Kilde: Korea Times

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

0
Lyd & Billede
Scroll to Top