TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

OLED i storformat

Nu er et stort OLED-tv endelig præsenteret til salg – men i Korea…..

forfatter
Publiceret 07/01/2013 - 14:54

Koreanske LG var de første til at komme med en kommerciel lancering af et stort tv med OLED-teknik, siger netnyhederne hos britiske BBC. Man præsenterede en 55” model, som nu er tilgængelig på det koreanske marked. Øvrige markeder vil komme efterhånden, siger man fra LG. Modellen er i og for sig ikke helt ny, så vidt vi kan se, lader det til at være den model, eller en variant af den model, man præsenterede på CES forrige år, som nu altså også er tilgængelig for forbrugerne.

OLED (Organic Light-Emitting Diode) har i og for sig været tilgængelig tidligere, men da har det været i betydeligt mindre format. Skærmene er både tyndere og mere energieffektive end for eksempelvis LCD. Den nye LG-skærm er blot 4 mm tyk, og lanceringen siges allerede at have fået aktiekursen på firmaet til at stige.

Men billigt er den ikke. Prisen er opgivet til at ligge i omegnen af 55.000 kroner. Til gengæld klarer det så både 3D og de sædvanlige smart-tv funktoner, du normalt finder på LG´s apparater.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend