TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu kommer de første 4K-film

Nu følger Sony op på det 84” 4K tv, som det japanske firma lancerede på IFA-messen tidligere på året.

forfatter
Publiceret 30/11/2012 - 14:51

Det sker med en ny 4K Ultra HD Video Player, som er en harddisk-afspiller, der kan forbindes med Sonys 84” XBR-84X900 4K LED tv. Som vi så på IFA bliver også normalt Full HD-indhold fra Blu-ray opskaleret til 4K på det nye tv – ved hjælp af Sonys 4K X-Reality PRO billedmotor – hvilket ser fantastisk godt ud, men nu sætter Sony altså trumf på ved at lancere (i første omgang) ti aktuelle filmtitler i ægte 4K Ultra HD-format.Det drejer sig om følgende film:

The Amazing Spiderman
Total Recall (2012)
The Karate Kid (2010)
Salt
Battle Los Angeles
The Other Guys
Bad Teacher
That’s My Boy
Taxi Driver
The Bridge on the River Kwai

Filmene fås kun sammen med ovennævnte 4K Video Player, hvor de ligger på harddisken sammen med andet 4K-indhold såsom korte videoer fra Red Bull Media. Man kan ikke købe 4K-afspillere separat. Den leveres kun sammen med 4K tv’et, og i første omgang desværre kun til amerikanske kunder.

Hele herligheden koster i omegnen af 180.000 kroner.

Kilde: Akihabaranews.com

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Er det her Samsungs bedste TV hidtil? Efterfølgeren til et af sidste års bedste TV’er har netop gæstet testbænken. Samsung QN95B har fået en række forbedringer, men samtidig er der et par ting, der ærgrer os lidt.
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend