TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Meget tynd 75-tommer fra Samsung

Samsung er klar med sin nye LED-topmodel.

forfatter
Publiceret 30/08/2012 - 23:37

Mens de andre TV-producenter lover os kæmpestore og eksotiske 4K-skærme til skyhøje priser og uvisse leveringsdatoer, har Samsung mere håndfaste planer for deres topmodel, som godt nok er en almindelig Full HD skærm, men åh, så lækker – og ikke mindst, produktionsklar!

75ES9005, som den skal hedde, kommer til Danmark i løbet af september og vil koste cirka 65.000 kroner.Den gigantiske skærm er sådan vi kender Samsung; nemlig meget slank og med en minimal ramme omkring tv-panelet. Den komme med alle de nyligt lancerede smart-tjenester fra 8005-serien, herunder stemme- og bevægelsesstyring, apps til videoleje og spil som Angry Birds, som du kan styre ved hjælp af dine hænder.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend