Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Loewe satser videre

Kriseramte Loewe lancerer en meget billigere model, rettet mod et nyt publikum.

Skrevet af / 30/10/2013 - 12:45
Loewe satser videre

På trods af, eller måske netop på grund af, at tyske Loewe er under rekonstruktion efter sin betalingsstandsning, kommer de nye produkter, som vi fik at se på IFA 2013 i Berlin, nu ud på markedet. Under mottoet “The new Art of Smart” lancerer Loewe sit nyeste TV i “premium-entry level”-klassen (hvilket vel må betyde noget i retning af klassen for begyndere med store tegnebøger, red). Med en pris på ca. 12.000 kr for et 40″ Loewe Art TV med angiveligt “en meget god indbygget lyddel”, så retter Loewe sin opmærksomhed på et nyt kundesegment.

Tv’et er udstyret med et full-HD-panel, som arbejder med 200 Hz og op til 2 x 40 watt på lydsiden. Skærmen er anti-refleksbehandlet for at give et klarere og bedre tv-billede også i oplyste rum. Man lover effektive algoritmer til optimal 3D-rendering – og det ikke blot for film, som er lavet i 3D. Med den integrerede 2D-3D-konverter kan du få alle film blokket ud til tre dimensioner.

Som normalt for Loewe er designet elegant med rene linjer, krom og flot finish. Loewe Art findes i fire farver: mokka, hvid, sort og sølv og levereres som standard med et farvet bordstativ – men der findes også 10 andre forskellige placeringsløsninger, som betyder, at man kan integrere Art i de fleste indretninger.

Loewe Art har også fået firmaets nye brugerflade, Assist Media, som skal gøre det intuitivt, hurtigt og let at navigere og vælge mellem TV-kanaler, digitale radiostationer, websites og filer på netværket (billeder, musik og video). Med Loewe Assist Media app’en kan du også styre og navigere via en iPad. Loewes DR+-teknologi er også i Loewe Art. Det betyder, at du kan anvende Loewe DR+ Streaming-laget (TV-streaming fra en Loewe TV till et andet Loewe TV), og det omfatter desuden en indspilningsfunktion for externe USB-medier.

Loewe Art fås i størrelserne 40″ (ca. 12.000 kr), 50″ (ca. 18.000 kr) og 60” (ca. 25.000 kr).

Loewe

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

0
Lyd & Billede
Scroll to Top