Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

LG og Bang & Olufsen præsenterer luksus-TV

Denne sværvægter fra LG vil sikkert gå "rent ind" hos oliesheiker og nyrige fotboldspillere.

Skrevet af / 22/08/2023 - 12:18
LG og Bang & Olufsen præsenterer luksus-TV

LG og Bang & Olufsen er velkendte producenter inden for TV’er og high-end lyd. Nu har de lagt hovederne sammen for at udklække et af de mest ekstravagante fjernsyn nogensinde. Produktet hedder LG MAGNIT, og opskriften virker ganske simpel: Du kombinerer bare LGs vildeste TV-skærm med B&Os sejeste højtalere!

LG MAGNIT TV-skærmen måler 136 tommer og bruger et avanceret MicroLED-panel med 4K-opløsning og 120Hz. Lyden kommer fra B&Os flagskibshøjttalere Beolab 90. (Foto: LG)

LG MAGNIT med MicroLED-teknologi

MicroLED er en forholdsvis ny skærmteknologi, der minder lidt om OLED, da den har “selvlysende” egenskaber uden behov for LCD-panel og baggrundsbelysning. Men i stedet for at bruge organiske LED’er, bruger den små, ikke-organiske LED’er, der potentielt kan være meget lysere end OLED – op til 2.000 nits, ifølge LG. MicroLED-skærmen har desuden en mat belægning, der forhindrer refleksioner fra omgivelserne, og lover god kontrast under næsten alle synsforhold.

På trods af den enorme skærmstørrelse har LG MAGNIT et slankt design med en knivtynd ramme i børstet aluminium. Den er beregnet til vægmontering, og kommer med en lille Media Box på undersiden til opbevaring og tilslutning af diverse videokilder.

(Foto: LG)

Lyd og fjernstyring fra Bang & Olufsen

Et TV i ultra high-end-klassen fortjener naturligvis højttalere, der skiller sig ud med stil. Her nytter det ikke noget med en almindelig soundbar, hvis man skal yde det ekstreme lydbillede retfærdighed. LG har fundet løsningen i Bang & Olufsens flagskibshøjttalere Beolab 90, og både lyd og TV kan styres med B&Os luksuriøse fjernbetjening.

Beolab 90 udkom første gang i 2016, men regnes stadig som en af ​​verdens mest avancerede højttalere. Udover potent lyd og luksuriøst design, er de kendt for at være meget placeringsvenlige. Med i alt 18 højttalerenheder og 8.200 watt indbygget forstærkereffekt byder de på et ekstravagant, stort og luftigt lydbillede, som er nøje tilpasset rummets akustik.

Lyden kender vi…

Der er skrevet meget om Bang & Olufsens ekstreme flagskibshøjtalere, men Lyd & Billede er blandt de få, der rent faktisk har testet dem, hjemme i undertegnedes egen lejlighed (se linket nedenfor). Dengang måtte vi nøjes med et 46 tommer Beovision 11, og vi kan kun drømme om, hvordan oplevelsen ville blive med et TV, der fylder hele væggen…

Fra testen af Beolab 90, dengang sammen med et noget mindre B&O TV. (Foto: Audun Hage)
Læs også Bang & Olufsen BeoLab 90 Bang & Olufsens flagskibshøjttalere sprænger grænser og vil gå over i historien som nogle af de bedste højttalere, vi nogensinde har hørt.

Pris og tilgængelighed

Nogen nøjagtig pris på LG MAGNIT kender vi ikke, men den ligger garanteret i millionklassen, da B&O-højttalerne alene koster omkring 800.000 kroner for et par.

LG MAGNIT med Beolab 90 højttalere er i øjeblikket udstillet i LGs showroom i Dubai og i Bang & Olufsens butik i Riyadh. Lokationerne er næppe tilfældigt udvalgt, for det er nok her, de flest potentielle kunder skal findes. Emiraterne og Saudi-Arabien er kendt for deres olierigdomme og fodboldklubber med ekstreme lønninger. Hvem ved, måske kunne dette være Neymars eller Ronaldos næste TV?

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Loewe OLED-TV'er er nu "Made in Germany"

Kæmpe 3D-skærm fra LG

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Scroll to Top