TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kommende Apple fjernsyn får kamera og stemmestyring

Amerikansk netmedie hævder at have set en prototype af Apples kommende HD fjernsyn.

forfatter
Publiceret 10/05/2012 - 13:21

Den amerikanske blog, Cult of Mac, bærer nyt ved til det brændende bål af rygter om et kommende fladskærms-tv fra Apple. En unavngiven kilde tæt på Apple hævder at have set en fungerende prototype af det kommende tv, og der bliver vist noget at glæde sig til. Angiveligt får det kommende tv både kamera til videochat (Apples Facetime) og samme stemmestyring, Siri, som vi allerede kender fra Apples iPhone 4S.

Ifølge Cult of Mac vil det kommende Apple fjernsyn til forveksling ligne firmaets eksisterende LED-bagbelyste Cinema Displays, men vil være ”meget større”.

Tv’ets kamera skulle være ret sofistikeret og blandt andet have ansigtsgenkendelse og være i stand til at zoome ind på brugerens ansigt og følge ham eller hende rundt i et rum, mens vedkommende bevæger sig. Det muliggør, at man kan sidde bekvemt i sin sofa og lave videoopkald i stedet for at stå helt tæt på tv’et.

Rygterne om at Apple arbejder på udviklingen af et fjernsyn har floreret længe, og det har blandt andet også tidligere været fremme, at det nye fjernsyn kommer til at tilbyde brugerne en helt ny ”frit-valg” model, så man kan købe adgang til tv-serier og film enkeltvis. Andre har gættet på, at Apple vil gå Netflix i bedene og tilbyde ubegrænset streaming af indhold via en abonnementsmodel.

Under alle omstændigheder ser analytikere Apples kommende fjernsyn som en stor, potentiel trussel mod de dominerende udbydere af kabel- og satellit-tv og deres pakkeløsninger, som tvinger seerne til at betale for en masse indhold, de i realiteten ikke ønsker.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend