TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kommende Apple fjernsyn får kamera og stemmestyring

Amerikansk netmedie hævder at have set en prototype af Apples kommende HD fjernsyn.

forfatter
Publiceret 10/05/2012 - 13:21

Den amerikanske blog, Cult of Mac, bærer nyt ved til det brændende bål af rygter om et kommende fladskærms-tv fra Apple. En unavngiven kilde tæt på Apple hævder at have set en fungerende prototype af det kommende tv, og der bliver vist noget at glæde sig til. Angiveligt får det kommende tv både kamera til videochat (Apples Facetime) og samme stemmestyring, Siri, som vi allerede kender fra Apples iPhone 4S.

Ifølge Cult of Mac vil det kommende Apple fjernsyn til forveksling ligne firmaets eksisterende LED-bagbelyste Cinema Displays, men vil være ”meget større”.

Tv’ets kamera skulle være ret sofistikeret og blandt andet have ansigtsgenkendelse og være i stand til at zoome ind på brugerens ansigt og følge ham eller hende rundt i et rum, mens vedkommende bevæger sig. Det muliggør, at man kan sidde bekvemt i sin sofa og lave videoopkald i stedet for at stå helt tæt på tv’et.

Rygterne om at Apple arbejder på udviklingen af et fjernsyn har floreret længe, og det har blandt andet også tidligere været fremme, at det nye fjernsyn kommer til at tilbyde brugerne en helt ny ”frit-valg” model, så man kan købe adgang til tv-serier og film enkeltvis. Andre har gættet på, at Apple vil gå Netflix i bedene og tilbyde ubegrænset streaming af indhold via en abonnementsmodel.

Under alle omstændigheder ser analytikere Apples kommende fjernsyn som en stor, potentiel trussel mod de dominerende udbydere af kabel- og satellit-tv og deres pakkeløsninger, som tvinger seerne til at betale for en masse indhold, de i realiteten ikke ønsker.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen er et luksus-TV Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend