TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Juleferieudsalg på TV’er og soundbars

Savnede du nogle hårde pakker under juletræet i år?

forfatter
Publiceret 28/12/2021 - 10:45

Flere af de store elektronikkæder har tyvstartet januarudsalget på TV’er og soundbars, deriblandt flere af Lyd & Billedes testvindere og anbefalede produkter. Priserne ligner meget de tilbud, vi så under Black Week i november. Så hvis du går med planer om at købe et nyt TV eller en soundbar, kan du med fordel tjekke denne uges tilbud ud!

Vi har trawlet tilbuddene igennem og plukket nogle interessante tips ud.

TV’er på juleferieudsalg:

LG OLED C1

LG’s populære OLED-TV har klaret sig godt i vores tests og er nu på tilbud i en række skærmstørrelser. Her får du fuldt hus på specifikationer og billedkvalitet samt en række gaming-venlige funktioner.

Læs testen af LG OLED48C1 her

Læs testen af LG OLED65C1 her

Samsung QN85A

Årets Bedste-vinderen i premiumklassen, Samsung QN85A, er på tilbud i den allerstørste skærmstørrelse, 85 tommer. Dermed er det muligt at få en lysstærk og kontrastrig storskærm til en fordelagtig pris.

Læs testen her

Sony X90J

Med X90J kan Sony tilbyde et prisvenligt LCD-TV, der har de fleste funktioner i orden. Her får du 4K-opløsning, Android TV med masser af apps samt understøttelse af Dolby Vision HDR og Dolby Atmos-lyd, hvilket gør det til et brugbart TV for de allerfleste. Sony-modellen fås i en lang række skærmstørrelser og er på tilbud i 55 tommer.

Læs testen her

Soundbars på juleferieudsalg:

Samsung HW-Q810A

Blandt Samsungs allerbedste soundbars uden separate baghøjttalere er HW-Q810A. Den har godt med kræfter og gode allround-egenskaber, og koster lige nu det samme som under Black Week.

Læs testen her

Samsung HW-Q960A

Har du plads – og tegnebogen i orden – så er der få soundbars, som giver større og federe hjemmebiolyd end Samsungs topmodel, HW-Q960a. Det er ikke uden grund, at vi har kåret den til Årets Bedste Soundbar.

Læs testen her

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce

Skriv en kommentar

YouTube går vertikalt på TV-skærmen Nu kan du snart se de vertikale videoklip i YouTubes app til smart-TV.
OLED + Ambilight = større indlevelse! Philips er på banen med endnu et farverigt OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er scenen sat til en skøn filmoplevelse.
Det største TV vi har testet Glem 85 tommer - nu hedder det 98 tommer, hvis du vil have det største TV på vejen! TCL 98C735 er et gedigent bæst af et TV, og billedkvaliteten overrasker.
Når underholdning er i fokus Søger du den bedste filmoplevelse, eller bedre billede til sport og spil? Så kan det være tid til at købe nyt TV. Her finder du de allerbedste, vi har testet i år!
Gaming-skærm overrasker stort Den store Asus-skærms OLED-panel med perfekt sortniveau, kombineret med den matte overflade, giver intet mindre end den bedste gaming-oplevelse, vi nogensinde har haft.
Ejer du et Samsung TV? Så læs dette! Apple TV-app'en til Samsung TV streamer nu udvalgt indhold i det åbne HDR10+ format – som et alternativ til Dolby Vision.
Følg Lyd & Billede