TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Juleferieudsalg på TV’er og soundbars

Savnede du nogle hårde pakker under juletræet i år?

forfatter
Publiceret 28/12/2021 - 10:45

Flere af de store elektronikkæder har tyvstartet januarudsalget på TV’er og soundbars, deriblandt flere af Lyd & Billedes testvindere og anbefalede produkter. Priserne ligner meget de tilbud, vi så under Black Week i november. Så hvis du går med planer om at købe et nyt TV eller en soundbar, kan du med fordel tjekke denne uges tilbud ud!

Vi har trawlet tilbuddene igennem og plukket nogle interessante tips ud.

TV’er på juleferieudsalg:

LG OLED C1

LG’s populære OLED-TV har klaret sig godt i vores tests og er nu på tilbud i en række skærmstørrelser. Her får du fuldt hus på specifikationer og billedkvalitet samt en række gaming-venlige funktioner.

Læs testen af LG OLED48C1 her

Læs testen af LG OLED65C1 her

Samsung QN85A

Årets Bedste-vinderen i premiumklassen, Samsung QN85A, er på tilbud i den allerstørste skærmstørrelse, 85 tommer. Dermed er det muligt at få en lysstærk og kontrastrig storskærm til en fordelagtig pris.

Læs testen her

Sony X90J

Med X90J kan Sony tilbyde et prisvenligt LCD-TV, der har de fleste funktioner i orden. Her får du 4K-opløsning, Android TV med masser af apps samt understøttelse af Dolby Vision HDR og Dolby Atmos-lyd, hvilket gør det til et brugbart TV for de allerfleste. Sony-modellen fås i en lang række skærmstørrelser og er på tilbud i 55 tommer.

Læs testen her

Soundbars på juleferieudsalg:

Samsung HW-Q810A

Blandt Samsungs allerbedste soundbars uden separate baghøjttalere er HW-Q810A. Den har godt med kræfter og gode allround-egenskaber, og koster lige nu det samme som under Black Week.

Læs testen her

Samsung HW-Q960A

Har du plads – og tegnebogen i orden – så er der få soundbars, som giver større og federe hjemmebiolyd end Samsungs topmodel, HW-Q960a. Det er ikke uden grund, at vi har kåret den til Årets Bedste Soundbar.

Læs testen her

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Er det her Samsungs bedste TV hidtil? Efterfølgeren til et af sidste års bedste TV’er har netop gæstet testbænken. Samsung QN95B har fået en række forbedringer, men samtidig er der et par ting, der ærgrer os lidt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend