TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Disney+ får Dolby Atmos-lyd på Panasonic-TV’er

Panasonic har opdateret deres Disney-app med det populære Atmos-format.

forfatter
Publiceret 06/12/2021 - 16:39

Ejere af Panasonic-TV’er måtte vente længe på Disney+, og da Panasonic endelig lancerede Disney-app’en til deres modeller, var det desværre uden understøttelse af Atmos 3D-lyd. Men den, der venter på noget godt, venter ikke forgæves, som man siger.

Panasonic har netop opdateret deres Disney-app med en ny udgave, der understøtter Dolby Atmos. Opdateringen er tilgængelig nu og gælder for 2017-modeller og frem.

Læs også Få fed lyd i TV-stuen Atmos eller ikke Atmos? Det er spørgsmålet. Fem soundbars til forskellige priser viser, hvad de kan.

Dolby Atmos fra Disney+ på Panasonic-TV

Lyd & Billede har for en ordens skyld tjekket opdateringen på et Panasonic JZ1000 OLED-TV, som vi har inde til test, og vi kan bekræfte, at Panasonic-skærmen nu udsender korrekte Dolby Atmos-lydsignaler fra Disney+. I dette tilfælde brugte vi en JBL Bar 5.0 MultiBeam, der gav korrekt respons med det samme.

Så er det bare at tænde for The Mandalorian eller en anden serie med god lyd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
Panasonic og Disney+ udsender nu Dolby Atmos via HDMI. (Foto: Audun Hage)

Hvad er Dolby Atmos?

Det objektbaserede lydformat fra Dolby bliver stadig mere udbredt på både film og serier såvel som spil, og benyttes bl.a. i populære Star Wars-produktioner som The Mandalorian og Marvel-film og -serier som Hawkeye for at give et mere omsluttende og tredimensionelt lydbillede.

Der findes TV’er med indbygget Atmos-lyd, men for at få det fulde udbytte af lydformatet anbefaler vi at bruge en kompatibelt Atmos-soundbar eller et separat fuldblods surround-system!

Læs også Disney+ tilgængelig på Panasonic-TV’er Dagens gode nyhed for Panasonic-ejere: Nu får deres TV understøttelse af Disney+.
Læs også Nu bliver Panasonic bedre til gaming Panasonic har udsendt en opdatering, der understøtter vigtige gaming-funktioner.
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Er det her Samsungs bedste TV hidtil? Efterfølgeren til et af sidste års bedste TV’er har netop gæstet testbænken. Samsung QN95B har fået en række forbedringer, men samtidig er der et par ting, der ærgrer os lidt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend