Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Disney+ får Dolby Atmos-lyd på Panasonic-TV’er

Panasonic har opdateret deres Disney-app med det populære Atmos-format.

Skrevet af / 06/12/2021 - 16:39
Disney+ får Dolby Atmos-lyd på Panasonic-TV’er

Ejere af Panasonic-TV’er måtte vente længe på Disney+, og da Panasonic endelig lancerede Disney-app’en til deres modeller, var det desværre uden understøttelse af Atmos 3D-lyd. Men den, der venter på noget godt, venter ikke forgæves, som man siger.

Panasonic har netop opdateret deres Disney-app med en ny udgave, der understøtter Dolby Atmos. Opdateringen er tilgængelig nu og gælder for 2017-modeller og frem.

Læs også Få fed lyd i TV-stuen Atmos eller ikke Atmos? Det er spørgsmålet. Fem soundbars til forskellige priser viser, hvad de kan.

Dolby Atmos fra Disney+ på Panasonic-TV

Lyd & Billede har for en ordens skyld tjekket opdateringen på et Panasonic JZ1000 OLED-TV, som vi har inde til test, og vi kan bekræfte, at Panasonic-skærmen nu udsender korrekte Dolby Atmos-lydsignaler fra Disney+. I dette tilfælde brugte vi en JBL Bar 5.0 MultiBeam, der gav korrekt respons med det samme.

Så er det bare at tænde for The Mandalorian eller en anden serie med god lyd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
Panasonic og Disney+ udsender nu Dolby Atmos via HDMI. (Foto: Audun Hage)

Hvad er Dolby Atmos?

Det objektbaserede lydformat fra Dolby bliver stadig mere udbredt på både film og serier såvel som spil, og benyttes bl.a. i populære Star Wars-produktioner som The Mandalorian og Marvel-film og -serier som Hawkeye for at give et mere omsluttende og tredimensionelt lydbillede.

Der findes TV’er med indbygget Atmos-lyd, men for at få det fulde udbytte af lydformatet anbefaler vi at bruge en kompatibelt Atmos-soundbar eller et separat fuldblods surround-system!

Læs også Disney+ tilgængelig på Panasonic-TV’er Dagens gode nyhed for Panasonic-ejere: Nu får deres TV understøttelse af Disney+.
Læs også Nu bliver Panasonic bedre til gaming Panasonic har udsendt en opdatering, der understøtter vigtige gaming-funktioner.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top