TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Boxee opgiver Box

Medieafspilleren Boxee Box bliver ikke længere opdateret, og nye modeller kommer ikke til Europa.

forfatter
Publiceret 24/10/2012 - 12:20

I 2011 kom Dlink med en medieafspiller udstyret med software fra Boxee, som hurtigt blev vores favorit. I februar blev den specielt anbefalet i vores test og senere på året blev den Bedst i test, da vi sammenlignede årets medieafspillere. Siden da er den blevet opdateret og fået apps til blandt andet Spotify og Headweb.

Nu kommer Boxee med en ny afspiller kaldet Boxee TV, hvis paradenummer er, at den kan optage tv-programmer og lagre dem på nettet til en billig månedspris. Ulempen? Den sælges kun i USA. Og den fungerer i første omgang kun i otte amerikanske byer. Endnu værre er det, at der kun kommer en opdatering mere af softwaren til Boxee Box, herefter overlades brugerne til deres egen skæbne. Læs mere på denne blog, hvor kunderne ikke sparer på krudtet i kommentarerne.
Hvad der sker med Iomega TV with Boxee er uklart, men formodentlig bliver den heller ikke opdateret.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend