Nyhed

Trailer: Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Prime udsender trailer til den kommende Clancy-film.
forfatter

Amazon Prime lancerer den nye action-thriller Tom Clancy’s Without Remorse den 30. april. Hovedrollen beklædes af Michael B. Jordan (Creed, Black Panther), og instruktionen står Stefano Sollima for.

Filmen er baseret på romanen af samme navn fra 1993 af Tom Clancy og er en spinoff af Jack Ryan-filmserien.

Her kan du se den første trailer til filmen:

Den nye film fortæller historien om John Clark (hvis navn egentlig er John Kelly), en US Navy SEAL, der afdækker en international sammensværgelse i sin søgen efter retfærdighed for hans gravide kone, som blev dræbt af russiske soldater.

Da Kelly slår sig sammen med Navy SEAL-kollegaen Karen Greer og CIA-agenten Robert Ritter, afslører de et skjult komplot, der truer med at trække USA og Rusland ind i en altudslettende krig.

Michael B. Jordan, Tom Clancy’s Without Remorse. (Foto: Amazon Prime Video)

Amazon har i forvejen den rebootede Ryan-TV-serie Tom Clancy’s Jack Ryan med en glimrende John Krasinski i hovedrollen som den superintelligente skrivebordsagent, der må ud i felten.

Action-Ryan! Jack Ryan er tilbage – og denne gang har han lagt sin analytiske hjerne­halvdel til side.

Den lidt nørdede og forsigtige, men så meget desto skarpere CIA-analytiker er tidligere blevet portrætteret af Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck og senest Chris Pine (Shadow Recruit).

Med TV-serien Jack Ryan blev John Krasinski den femte skuespiller (på fem film og en serie), der må redde USA og verden fra ukendte farer.

(Foto: Amazon Prime Video)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.