Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Trailer: Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Prime udsender trailer til den kommende Clancy-film.

Skrevet af / 07/03/2021 - 17:46
Trailer: Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Prime lancerer den nye action-thriller Tom Clancy’s Without Remorse den 30. april. Hovedrollen beklædes af Michael B. Jordan (Creed, Black Panther), og instruktionen står Stefano Sollima for.

Filmen er baseret på romanen af samme navn fra 1993 af Tom Clancy og er en spinoff af Jack Ryan-filmserien.

Her kan du se den første trailer til filmen:

Den nye film fortæller historien om John Clark (hvis navn egentlig er John Kelly), en US Navy SEAL, der afdækker en international sammensværgelse i sin søgen efter retfærdighed for hans gravide kone, som blev dræbt af russiske soldater.

Læs også God, billig og stærk på filmklassikere Hos Amazon kan du boltre dig i et stort udvalg af (amerikansk) filmindhold og god kvalitet til en rimelig pris.

Da Kelly slår sig sammen med Navy SEAL-kollegaen Karen Greer og CIA-agenten Robert Ritter, afslører de et skjult komplot, der truer med at trække USA og Rusland ind i en altudslettende krig.

Michael B. Jordan, Tom Clancy’s Without Remorse. (Foto: Amazon Prime Video)

Amazon har i forvejen den rebootede Ryan-TV-serie Tom Clancy’s Jack Ryan med en glimrende John Krasinski i hovedrollen som den superintelligente skrivebordsagent, der må ud i felten.

Læs også Action-Ryan! Jack Ryan er tilbage – og denne gang har han lagt sin analytiske hjerne­halvdel til side.

Den lidt nørdede og forsigtige, men så meget desto skarpere CIA-analytiker er tidligere blevet portrætteret af Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck og senest Chris Pine (Shadow Recruit).

Med TV-serien Jack Ryan blev John Krasinski den femte skuespiller (på fem film og en serie), der må redde USA og verden fra ukendte farer.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?
(Foto: Amazon Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

Premiere i dag!

Comeback kid?

Viser musklerne!

Disney+ med Apple Vision Pro

Dansk druk på amerikansk!

0
Scroll to Top