TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Slut med Apples HomePod

Apple fjerner smart-højttaleren HomePod fra sortimentet og siger, at de i stedet vil satse på lillebror HomePod Mini.

forfatter
Publiceret 15/03/2021 - 16:45

Apple er tydeligvis i gang med forårsrengøringen: For nylig droppede de iMac Pro, og nu er det smart-højttaleren HomePod, der får sparket. Det skriver websitet Tech Crunch.

“HomePod Mini har været et hit, siden den debuterede sidste efterår, og tilbyder kunderne fantastisk lyd, en intelligent assistent og smart-hjem-styring for kun 99 dollars. Vi fokuserer vores kræfter på HomePod Mini nu,” bekræfter Apple over for Tech Crunch.

Læs også Slut med den sejeste iMac Apple erstatter ikke iMac Pro.

Apple bedyrer dog, at de fortsat vil komme med software-opdateringer til HomePod samt service og support via Apple Care.

Apple HomePod mini. (Foto: Apple)

Vellydende smart-højttaler

“HomePod har rigtig god lyd og er nem at bruge. Men smart-styringen virker for tør og rigid,” skrev vi, da vi testede Apple HomePod mod andre smart-højttalere i 2019.

En på mange måder lovende model, men nu har Apple altså besluttet sig for at droppe den.

Således står man – indtil videre – tilbage med lillebror HomePod mini, hvis man vil have en Apple smart-højttaler med Siri-stemmestyring. Den er imidlertid ikke officielt tilgængelig til salg her til lands. Endnu.

Apple forventes at afholde en ny produktlancering den 23. marts, men om den byder på noget nyt på smart-højttaler-fronten, må vi vente og se.

Læs også Topsej trådløs højttaler fra Huawei Huaweis første hi-fi-højttaler imponerer. Ikke så underligt, da det er Devialet, der står for lyden.
Huawei Sound X spread
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
TAD er tilbage med ny højttaler TAD-CR1TX bliver ikke ligefrem billig.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend