Nyhed

Slut med Apples HomePod

Apple fjerner smart-højttaleren HomePod fra sortimentet og siger, at de i stedet vil satse på lillebror HomePod Mini.
forfatter

Apple er tydeligvis i gang med forårsrengøringen: For nylig droppede de iMac Pro, og nu er det smart-højttaleren HomePod, der får sparket. Det skriver websitet Tech Crunch.

“HomePod Mini har været et hit, siden den debuterede sidste efterår, og tilbyder kunderne fantastisk lyd, en intelligent assistent og smart-hjem-styring for kun 99 dollars. Vi fokuserer vores kræfter på HomePod Mini nu,” bekræfter Apple over for Tech Crunch.

Apple bedyrer dog, at de fortsat vil komme med software-opdateringer til HomePod samt service og support via Apple Care.

Apple HomePod mini. (Foto: Apple)

Vellydende smart-højttaler

“HomePod har rigtig god lyd og er nem at bruge. Men smart-styringen virker for tør og rigid,” skrev vi, da vi testede Apple HomePod mod andre smart-højttalere i 2019.

En på mange måder lovende model, men nu har Apple altså besluttet sig for at droppe den.

Således står man – indtil videre – tilbage med lillebror HomePod mini, hvis man vil have en Apple smart-højttaler med Siri-stemmestyring. Den er imidlertid ikke officielt tilgængelig til salg her til lands. Endnu.

Apple forventes at afholde en ny produktlancering den 23. marts, men om den byder på noget nyt på smart-højttaler-fronten, må vi vente og se.

Topsej trådløs højttaler fra Huawei Huaweis første hi-fi-højttaler imponerer. Ikke så underligt, da det er Devialet, der står for lyden.
Huawei Sound X spread

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.