Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Paramount+: Nu er app’en her

Fra om med i dag kan du se alt indhold fra Paramount+ via deres egen app.

Skrevet af / 29/04/2021 - 12:00
Paramount+: Nu er app’en her

Som allerede annonceret kastede endnu en international aktør sig for nylig på streaming-toget. Streaming-tjenesten CBS All Access blev relanceret som Paramount+ i USA og blev tilgængelig i Norden fra den 25. marts.

Læs også “Ny” streaming-tjeneste lanceres i dag Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ ankommer til Norden i dag.

ViacomCBS haft ganske vist haft en streaming-tjeneste i Danmark siden 2017 ved navn Paramount+, men i marts blev tjenesten lanceret i resten af Norden og 20 andre lande.

Men underligt nok havde Paramount+ ikke en egen app klar til lanceringsdatoen; man var nødt til at se indholdet via Apple TV+, smart-TV’er fra Samsung, LG og Sony, spilkonsollerne PlayStation og Xbox eller partnerplatformene Telenor, Alone og Comhem Play+.

Fra og med i dag kan du downloade Paramount+ app’en til iOS, Android, Apple TV og Android TV via mobile og TV-tilknyttede enheder.

Nordisk chef for ViacomCBS Jesper Dahl udtaler i forbindelse med lanceringen:

“Vi er meget glade for, at seerne kan opleve det bedste indhold fra vores kendte og elskede brands på vores egen platform til et prispunkt, der er betydelig lavere end andre streaming-tjenester. Lanceringen i samarbejde med vores partnere var meget vellykket, og nu vi er glade for, at endnu flere seere kan udforske Paramount+.”

Prisen for den nye streaming-tjeneste er 59 kroner om måneden med mulighed for syv dages gratis prøveperiode.

Paramount+.

Abonnenterne får adgang til mere end 6.000 film og serieepisoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Endnu vigtigere er, at alle fremtidige serier fra bl.a. Showtime KUN vil være tilgængelige på Paramount+.

Undrer du dig over, hvordan Paramount+ klarer sig prismæssigt mod de andre streaming-aktører? Læs vores komplette streaming-guide her:

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

En række originale produktioner fra CBS All Access får eksklusiv premiere på Paramount+, deriblandt Guilty Party med Kate Beckinsale og The Harper House.

På grund af corona har Kate Beckinsale erstattet Isla Fisher i hovedrollen i den kommende Paramount+ serie Guilty Party. (Foto: Paramount)

Følgende eksklusive titler er tilgængelige fra lanceringsdagen i Norden:

  • Two Weeks to Live med Maisie “Game of Thrones” Williams.
  • Indie-komedien Everyone is Doing Great, skrevet og instrueret af James Lafferty og med Stephen Colletti (kendt fra One Three Hill) i en af ​​hovedrollerne.
  • De to første sæsoner af Jordan Peeles The Twilight Zone.
  • Den franske action-thriller Mirage.
  • Den mexicanske sci-fi-mysterie-serie Dani Who?.
  • 1. og 2. sæson af krimiserien The Coroner.
Læs også “Arya Stark” slippes ud i civilisationen Den nye streaming-tjeneste Paramount+ lanceres med Maisie Williams som rapkæftet eremit, der brat lukkes ud i livet. Morsomt, men noget uforløst.

Paramount+ lover også lokalt produceret, nordisk indhold på tjenesten. Men det eneste, de hidtil har annonceret – en dansk børne-animationsserie, Hunden Ib, som allerede er vist på bl.a. DR – vidner ikke ligefrem om store ambitioner på dette område. Et felt, der domineres af Netflix og HBO.

Paramount+ vil også være hjemsted for nogle af verdens største filmserier såsom Mission Impossible, Indiana Jones og Godfather-trilogien, samt eksklusive streaming-premierer på film som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose og Escape from Pretoria.

Med lanceringen af Paramount+ vil streaming-markedet blive endnu mere fragmenteret, da flere og flere aktører har eksklusive rettigheder til film og serier; det være sig nye som gamle titler.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Se traileren til True Detective sæson 4

Premiere på Kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi rense laks!

Tilbage til filmstudierne?

IMAX-Barbie i Cinemaxx nu

Comeback?

Lyd & Billede
Scroll to Top