TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Paramount+: Nu er app’en her

Fra om med i dag kan du se alt indhold fra Paramount+ via deres egen app.

forfatter
Publiceret 29/04/2021 - 12:00

Som allerede annonceret kastede endnu en international aktør sig for nylig på streaming-toget. Streaming-tjenesten CBS All Access blev relanceret som Paramount+ i USA og blev tilgængelig i Norden fra den 25. marts.

Læs også “Ny” streaming-tjeneste lanceres i dag Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ ankommer til Norden i dag.

ViacomCBS haft ganske vist haft en streaming-tjeneste i Danmark siden 2017 ved navn Paramount+, men i marts blev tjenesten lanceret i resten af Norden og 20 andre lande.

Men underligt nok havde Paramount+ ikke en egen app klar til lanceringsdatoen; man var nødt til at se indholdet via Apple TV+, smart-TV’er fra Samsung, LG og Sony, spilkonsollerne PlayStation og Xbox eller partnerplatformene Telenor, Alone og Comhem Play+.

Fra og med i dag kan du downloade Paramount+ app’en til iOS, Android, Apple TV og Android TV via mobile og TV-tilknyttede enheder.

Nordisk chef for ViacomCBS Jesper Dahl udtaler i forbindelse med lanceringen:

“Vi er meget glade for, at seerne kan opleve det bedste indhold fra vores kendte og elskede brands på vores egen platform til et prispunkt, der er betydelig lavere end andre streaming-tjenester. Lanceringen i samarbejde med vores partnere var meget vellykket, og nu vi er glade for, at endnu flere seere kan udforske Paramount+.”

Prisen for den nye streaming-tjeneste er 59 kroner om måneden med mulighed for syv dages gratis prøveperiode.

Paramount+.

Abonnenterne får adgang til mere end 6.000 film og serieepisoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Endnu vigtigere er, at alle fremtidige serier fra bl.a. Showtime KUN vil være tilgængelige på Paramount+.

Undrer du dig over, hvordan Paramount+ klarer sig prismæssigt mod de andre streaming-aktører? Læs vores komplette streaming-guide her:

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

En række originale produktioner fra CBS All Access får eksklusiv premiere på Paramount+, deriblandt Guilty Party med Kate Beckinsale og The Harper House.

På grund af corona har Kate Beckinsale erstattet Isla Fisher i hovedrollen i den kommende Paramount+ serie Guilty Party. (Foto: Paramount)

Følgende eksklusive titler er tilgængelige fra lanceringsdagen i Norden:

  • Two Weeks to Live med Maisie “Game of Thrones” Williams.
  • Indie-komedien Everyone is Doing Great, skrevet og instrueret af James Lafferty og med Stephen Colletti (kendt fra One Three Hill) i en af ​​hovedrollerne.
  • De to første sæsoner af Jordan Peeles The Twilight Zone.
  • Den franske action-thriller Mirage.
  • Den mexicanske sci-fi-mysterie-serie Dani Who?.
  • 1. og 2. sæson af krimiserien The Coroner.
Læs også “Arya Stark” slippes ud i civilisationen Den nye streaming-tjeneste Paramount+ lanceres med Maisie Williams som rapkæftet eremit, der brat lukkes ud i livet. Morsomt, men noget uforløst.

Paramount+ lover også lokalt produceret, nordisk indhold på tjenesten. Men det eneste, de hidtil har annonceret – en dansk børne-animationsserie, Hunden Ib, som allerede er vist på bl.a. DR – vidner ikke ligefrem om store ambitioner på dette område. Et felt, der domineres af Netflix og HBO.

Paramount+ vil også være hjemsted for nogle af verdens største filmserier såsom Mission Impossible, Indiana Jones og Godfather-trilogien, samt eksklusive streaming-premierer på film som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose og Escape from Pretoria.

Med lanceringen af Paramount+ vil streaming-markedet blive endnu mere fragmenteret, da flere og flere aktører har eksklusive rettigheder til film og serier; det være sig nye som gamle titler.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dokumentar om norske Karpe på Viaplay Fra i dag kan du se den anmelderroste Karpe-dokumentar 'Væg Væg Væg' på Viaplay.
Vi vil have Shaman Durek som konge! Netflix har kogt en pinlig, til tider amatøragtig, gang sødsuppe på historien om det norske kronprinspar.
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend