Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny serie fra skaberne af Dark

Produktionen af Netflix-serien 1899 med danske Lucas Lynggaard Tønnesen og Clara Rosager er gået i gang.

Skrevet af / 03/05/2021 - 13:11
Ny serie fra skaberne af Dark

I dag annoncerede Netflix og Dark Ways, et nystartede produktionsselskab ledet af skaberne af hitserien Dark, Jantje Friese og Baran bo Odar, at produktionen af deres længe ventede Netflix Original-serie 1899 er gået i gang.

Jantje Friese og Baran bo Odar har samlet en international rollebesætning til 1899. Blandt de medvirkende er danske navne som Lucas Lynggaard Tønnesen (kendt fra The Rain), Clara Rosager (kendt fra Før Frosten), Alexandre Willaume (kendt fra Equinox) og Maria Erwolter samt internationale navne som blandt andre Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Rosalie Craig, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards og Anton Lesser.

1899 er udformet som en flersproget serie, og derfor vil karaktererne tale deres eget modersmål.

Optagelserne kommer til at finde sted i et nyligt specialbygget virtuelt produktionsstudie, som er det største LED “Volumen” af sin slags i Europa. Dette åbner op for muligheden for at fange en betydelig mængde komplekse optiske optagelser i kameraet gennem virtuelle set og lokationer lavet ved hjælp af en særlig spilmotor-teknologi.

1899

De otte episoder følger de mystiske omstændigheder omkring et immigrantskibs rejse fra Europa til New York. Passagererne, der alle har forskellige baggrunde og nationaliteter, er forenet gennem deres håb og drømme om et nyt århundrede og en fremtid i udlandet. Da de midt på det åbne hav støder på et andet skib, der har været forsvundet i månedsvis, tager deres rejse en uventet drejning. Det, de finder ombord, vil gøre deres vej til det forjættede land til en mareridtslignende gåde, der forbinder hver af passagernes fortid gennem et spind af hemmeligheder.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Lyd & Billede
Scroll to Top