TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung redefinerer kameraet

Med Galaxy Camera har Samsung opfundet en helt ny produktkategori, et smart camera!

forfatter
Publiceret 30/08/2012 - 00:40

Det måtte jo komme. Vi har smartphones, vi har Smart TV, og nu har Samsung altså også givet os det smarte kamera, Samsung Galaxy Camera.

Samsung tøvede ikke selv med at kalde Galaxy Camera for første produkt i en helt ny kategori, da kameraet blev lanceret i Berlin i går aftes i forbindelse med den store, årlige IFA-messe. Det skete ved et arrangement ved navn Samsung Mobile Unpacked, hvor menuen ellers stod på tablet-computere og smartphones, og det var ikke noget tilfælde, for med Galaxy Camera ligger fokus på smarte funktioner, apps og det at kunne dele billeder med andre eller uploade dem til skyen.Samsung Galaxy Camera kombinerer kamera-funktioner, som man ikke finder på nogen smartphone, med smartphone-funktioner, som man ikke finder i noget kamera. Meningen er, at brugeren skal kunne tage billeder, der ser virkelig professionelle ud, men samtidig skal man kunne bearbejde og ikke mindst dele sine billeder med andre via Facebook, Twitter eller andre apps. Derfor er det nye kamera baseret på Android (oven i købet i version 4.1 også kendt som Jelly Bean), og derfor kommer Galaxy Camera udstyret med såvel Wi-Fi som 3G og 4G!

Med en quad-core processor på 1,4 GHz, indbygget hukommelse på 8 GB (+ understøttelse af microSD) og en 4,8” touch-skærm på hele 308 ppi lader Galaxy Camera ingen smartphone noget tilbage at ønske. Kameraet kan køre alle de kendte Android-apps og kommer derudover med særlige funktioner som Auto Cloud Backup, som automatisk smider alle billederne op i skyen, og Smart Content Manager, som er Samsungs bud på en slags iPhoto til Android. Med Photo Wizard og Movie Wizard kan brugeren redigere både billeder og video direkte på den højopløste skærm.

Men også som kamera imponerer Samsung Galaxy Camera. Det kommer således med en højt ydende BSI CMOS-sensor med 16 MP samt en lysstærk optik (f2.8/23mm) med hele 21x optisk zoom! Kameraet kan optage video i Full HD (30fps) og sågar slow motion-film i 720 x 480 pixels opløsning og 120 fps. Af nævneværdige kamera-funktioner kommer Galaxy Camera bl.a. med ti forskellige ”Smart Pro”-indstillinger såsom Action Freeze, Waterfall, Light Trace og Blue Sky. Herudover byder kameraet også på stemmestyring, så brugeren kan zoome ind og ud samt tage et billede alene ved brug af stemmen.Samsung Galaxy Camera, som måler 128,7 x 70,8 x 19,1 mm og vejer 305 g, forventes i butikkerne til oktober og har en vejledende udsalgspris på 4.500 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend