TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Praktisk batterioplader

Man behøver ikke at tage alle batteriopladerne med sig, man kan klare sig med én. Som UniPal Plus fra Hähnel.

forfatter
Publiceret 28/09/2012 - 09:02

Den lille Hähnel UniPal Plus Universal oplader alle tænkelige kamerabatterier. ikke nok med det, den kan også oplade en smartphone, en tablet eller bærbare spilkonsoller via USB-tilslutningen på opladeren.

Skulle batteriet være fuldstændig tømt, vil man sædvanligvis kun kunne oplade batteriet i den originale oplader, som er lavet til at kommunikere med elektronikken i li-ion batteriet. Men nu kan UniPal Plus Universal også oplade for eksempel et Nikon eller Canon-batteri, som er fuldstændig tømt for strøm.Små impulser ”hjertestarter” batteriet, således at det kan sende et svar tilbage til opladeren om, at det er modtaget, og så starter opladningen umiddelbart derefter. Et lille display viser batteri- og opladestatus, og UniPal Plus Universal, som koster 395 kroner, oplader li-ion-batterier på 3.6V, 3.7V, 7.2V og 7.4V foruden AA og AAA Ni-MH batterier. En 12V biladapter følger med.Ventra 8 er en oplader med integreret strømforsyning, som oplader op til otte AA eller AAA-batterier, og man kan mikse batterityper i opladeren, således at man kan have AA-batterier på 2600mAh side om side med AAA-batterier på 1800mAh.

Opladeren koster 300 kroner.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend