TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu kan du købe Android-kameraet

Samsung Galaxy Camera er til salg fra på mandag og koster 4.500 kroner. Dermed er det det første Android-baseret kamera med 3G i butikkerne.

forfatter
Publiceret 06/12/2012 - 13:17

Med operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean) tilpasset kamerabrugere og Quad core-processor med 3G-støtte, er Samsung Galaxy Camera det første kamera, du kan bruge på mobilnettet. Mobilkameraer er ikke medregnet, selvfølgelig.

For Samsung Galaxy Camera er faktisk et vaskeægte kamera. Samsung har sammensmeltet en Galaxy smartphone med kameramodellen WB850F. Som har været til salg et stykke tid allerede, men ikke i denne indpakning.Bagfra ser det ud som en smartphone med Android, og man kan naturligvis bruge den omtrent som en mobil, med undtagelse af ringemuligheden. Med 3G-støtte er man altid koblet til mobilnettet. Så kan billeder eller video redigeres og uploades på nettet, så længe du har dækning.

Kameradelen har en 16,3 MP billedsensor, med full 1080 HD-videooptagelse, 21 x optisk zoom og en 4,8-tommers skærm. Med alle betjeningsfunktioner liggende indpakket i Android 4.1 OS.

Prisen er 4.500 kroner og Galaxy Camera er altså til salg fra i dag.

Her kan du læse vores førstehåndindtryk af Galaxy Camera.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend