Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Endnu et læk viser første ægte billeder af Samsung Galaxy S21

Samsung må være hullet som en si. Nu er både de første rigtige fotos af Galaxy S21 og tre officielle teaser-videoer lækket på internettet.

Skrevet af / 09/12/2020 - 20:06
Endnu et læk viser første ægte billeder af Samsung Galaxy S21

Der er efterhånden ikke meget, vi ikke ved om den kommende Samsung Galaxy S21-serie. Langt de fleste detaljer blev nemlig lækket allerede tilbage i november, ligesom vi allerede i oktober så de første officielle CAD-illustrationer af de nye smartphone.

Læs også ALLE specifikationer: Her er Samsungs kommende Galaxy S21-mobiler Kommer bl.a. med Snapdragon 875 eller Exynos 2100 processor.

Men vi havde endnu ikke set selve giraffen – før nu. For få dage siden kunne YouTube-kanalen Sakitech nemlig vise de første ægte billeder af henholdsvis Samsung Galaxy S21 Ultra og Galaxy S21 Plus.

Billederne er blevet lækket til YouTuberen af en kilde, som han ikke vil navngive, og i sin video med billederne, som du selv kan se herunder, fortæller han bl.a.. at Galaxy S21-serien vil blive lanceret d. 14. januar 2021.

Første officielle reklame

For at det ikke skal være løgn, har et andet medie, Androidpolice, fået fingre i par korte videoklip, som med meget stor sandsynlighed stammer fra Samsung selv.

Læs også Sig farvel til din yndlingsmobil, Galaxy Note-fan! Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes af Galaxy Z Fold 3.

De to klip, som du kan se herunder, viser henholdsvis Samsung Galaxy S21 i farven Phantom Violet og Samsung Galaxy S21 Ultra i Phantom Black.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21 Ultra
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top