Rygte: Samsung tager livet af Galaxy Note

Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes af Galaxy Z Fold 3.
Annonce
Annonce
forfatter

Samsung skabte en helt ny kategori af smartphone, da den koreanske virksomhed tilbage i 2011 lancerede den første Galaxy Note med skærm på 5,3″. På daværende tidspunkt var det en helt vanvittig skærmstørrelse, men mobilen blev hurtigt ekstremt populær, ikke mindst på grund af den medfølgende pen, der gav Galaxy Note en masse produktivitetsfunktioner, som andre mobiler ikke havde.

I år fik vi Samsung Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra, men med undtagelse af ganske små designændringer og justeringer af kameraet lignede de nyeste Note-mobiler Galaxy S20-serien ret så meget.

For blot en uges tid siden kunne vi så afsløre stort set alle specifikationerne for Samsungs kommende Galaxy S21-serie, herunder at topmodellen Galaxy S21 Ultra kommer til at understøtte Samsungs S Pen, hvilket ellers har været forbeholdt Galaxy Note-mobilerne.

Efterhånden må man spørge sig selv, om Galaxy Note-serien overhovedet har en eksistensberettigelse?

Skal vi tro på SamMobile, er det nøjagtig dén konklusion Samsung selv er nået frem til. Techmediet citerer nemlig i dag det koreanske medie Aju News, som rapporterer, at Samsung har færdigudviklet Galaxy Z Fold 3 – efterfølgeren til Galaxy Z Fold 2 – og at den foldbare mobil vil blive lanceret i juni 2021 – med understøttelse af S Pen. Og ifølge det koreanske medie skal Galaxy Z Fold-serien med S Pen ganske enkelt afløse Galaxy Note-serien, som dermed bliver udfaset.

Samsung Galaxy Z Fold 3 kommer ifølge Aju News med en forstærket udgave af det såkaldte Ultra Thin Glass, der udgjorde skærmen på Galaxy Z Fold 2. UTG er slags glaslegering med et tyndt lag plastic som beskyttende lag og fleksibelt glas underneden, og Aju News skriver, at den kommende Galaxy Z Fold-model vil få en tykkere og mere robust udgave af UTG-skærmen, der understøtter S Pen, men samtidig forhindrer ridser og skrammer i glasset.

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.
Sony lancerer 360 Reality Audio Creative Suite til uafhængige musikere og artister.
Ud over PC'er i alle størrelser og vægtklasser lancerer HP også hovedtelefoner.
JBL har præsenteret sine hovedtelefonnyheder i anledning af CES 2021.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.