Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Rygte: Samsung tager livet af Galaxy Note

Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes af Galaxy Z Fold 3.

Skrevet af / 24/11/2020 - 14:27
Rygte: Samsung tager livet af Galaxy Note

Samsung skabte en helt ny kategori af smartphone, da den koreanske virksomhed tilbage i 2011 lancerede den første Galaxy Note med skærm på 5,3″. På daværende tidspunkt var det en helt vanvittig skærmstørrelse, men mobilen blev hurtigt ekstremt populær, ikke mindst på grund af den medfølgende pen, der gav Galaxy Note en masse produktivitetsfunktioner, som andre mobiler ikke havde.

I år fik vi Samsung Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra, men med undtagelse af ganske små designændringer og justeringer af kameraet lignede de nyeste Note-mobiler Galaxy S20-serien ret så meget.

For blot en uges tid siden kunne vi så afsløre stort set alle specifikationerne for Samsungs kommende Galaxy S21-serie, herunder at topmodellen Galaxy S21 Ultra kommer til at understøtte Samsungs S Pen, hvilket ellers har været forbeholdt Galaxy Note-mobilerne.

Efterhånden må man spørge sig selv, om Galaxy Note-serien overhovedet har en eksistensberettigelse?

Skal vi tro på SamMobile, er det nøjagtig dén konklusion Samsung selv er nået frem til. Techmediet citerer nemlig i dag det koreanske medie Aju News, som rapporterer, at Samsung har færdigudviklet Galaxy Z Fold 3 – efterfølgeren til Galaxy Z Fold 2 – og at den foldbare mobil vil blive lanceret i juni 2021 – med understøttelse af S Pen. Og ifølge det koreanske medie skal Galaxy Z Fold-serien med S Pen ganske enkelt afløse Galaxy Note-serien, som dermed bliver udfaset.

Samsung Galaxy Z Fold 3 kommer ifølge Aju News med en forstærket udgave af det såkaldte Ultra Thin Glass, der udgjorde skærmen på Galaxy Z Fold 2. UTG er slags glaslegering med et tyndt lag plastic som beskyttende lag og fleksibelt glas underneden, og Aju News skriver, at den kommende Galaxy Z Fold-model vil få en tykkere og mere robust udgave af UTG-skærmen, der understøtter S Pen, men samtidig forhindrer ridser og skrammer i glasset.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top