Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ekstra strøm til Apple Watch

Griffin har lanceret den sejeste oplader til Apple Watch. Nemlig en bærbar powerbank, som giver fire fulde opladninger - via induktion.

Skrevet af / 05/01/2016 - 12:17
Ekstra strøm til Apple Watch

Griffin Technology laver masser af sejt tilbehør til mobiltelefoner, tablets og andre dimser. Ikke mindst har de tilbehør til Apple Watch.

Nu kommer så det måske til dato sejeste tilbehør til Apples smart-ur. Nemlig en lille bærbar oplader, som sørger for strøm til dit ur, selvom du skulle bevæge rundt uden adgang til en stikkontakt i flere dage.

Griffin Travel Power Bank kan også bruges som nøglering. Foto: Griffin
Griffin Travel Power Bank kan også bruges som nøglering. Foto: Griffin

Griffin Travel Power Bank, som er vidunderets fulde navn, er lille nok til at være i lommen. Og har praktisk nok en nøglering i enden. Sejest er det dog, at den oplader via induktion. Du skal bare placere dit Apple Watch på laderen… og vupti!

Opladeren kan klare fire opladninger, før den selv må genoplades via microUSB.

Prisen bliver USD 69,99 – eller vel i omegnen af 699 kroner med dansk moms og afgifter, når den kommer på markedet til foråret.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top