TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ekstra strøm til Apple Watch

Griffin har lanceret den sejeste oplader til Apple Watch. Nemlig en bærbar powerbank, som giver fire fulde opladninger - via induktion.

forfatter
Publiceret 05/01/2016 - 12:17

Griffin Technology laver masser af sejt tilbehør til mobiltelefoner, tablets og andre dimser. Ikke mindst har de tilbehør til Apple Watch.

Nu kommer så det måske til dato sejeste tilbehør til Apples smart-ur. Nemlig en lille bærbar oplader, som sørger for strøm til dit ur, selvom du skulle bevæge rundt uden adgang til en stikkontakt i flere dage.

Griffin Travel Power Bank kan også bruges som nøglering. Foto: Griffin
Griffin Travel Power Bank kan også bruges som nøglering. Foto: Griffin

Griffin Travel Power Bank, som er vidunderets fulde navn, er lille nok til at være i lommen. Og har praktisk nok en nøglering i enden. Sejest er det dog, at den oplader via induktion. Du skal bare placere dit Apple Watch på laderen… og vupti!

Opladeren kan klare fire opladninger, før den selv må genoplades via microUSB.

Prisen bliver USD 69,99 – eller vel i omegnen af 699 kroner med dansk moms og afgifter, når den kommer på markedet til foråret.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
AMD og Razer arbejder på at skabe en ny standard.
Sonys nye topmodeller er Android-baserede og forberedt for HDR-billedkvalitet. Og de sidemonterede højttalere er forsvundet!
Lancerer tre nye modeller i Music Flow-serien.
Den legendariske DJ-pladespiller Sl-1200 genopstår med flere forbedringer, og kommer også i en specialudgave.
Onkyo lancerer tre flagskibsmodeller til højtopløst lyd.
En af verdens største tv-producenter er kinesisk. Deres nye tv’er er verdens tyndeste med local dimming.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend