CES 2016

Lyd & Billede har netop besøgt åbningsshowet CES Unveiled, hvor nogle af årets mest trendsættende produkter bliver afsløret!
Annonce
Annonce
forfatter

Første dag i Las Vegas skydes i gang med åbningsshowet CES Unveiled. Her kommer såvel veletablerede mærker som unge og håbefulde producenter for at fremvise deres seneste innovationer. Alle, der har et håb om at “hit it big”, som det hedder i Vegas.

Vinderne af dette års CES Innovation Awards afsløres også på CES Unveiled. Det er produkter, der fremhæves specielt for deres banebrydende eller nyskabende egenskaber.

Her er nogle udvalgte CES Innovation-vindere:

Bang & Olufsen BeoLab 90
Bang & Olufsens flagskibshøjttaler BeoLab 90 burde ikke være ukendt for læserne af Lyd & Billede. Den har også gjort sig bemærket på den anden side af Atlanten – ikke så underligt, da både de æstetiske og de lydmæssige præstationer er af den ekstreme slags!

Foto: Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen

Mark Levinson No 519 Audio Player
Vi har allerede testet Mark Levinsons blytunge integrerede referenceforstærker; nu kommer der en musikafspiller i samme udførelse. Med både Wi-Fi og Ethernet-baseret streaming, Bluetooth, USB, cd-afspiller og digitale indgange kan Mark Levinson No 519 Audio Player afspille langt det meste.

Foto: Mark Levinson
Foto: Mark Levinson

Elac S10EQ
Tyske Elac har udsendt adskillige højttalernyheder på det seneste. En af dem er subwooferen S10EQ – en 10 tommers sub med 400 watt forstærker og indbygget kalibrering ved hjælp af mikrofonen i din smartphone.

Foto: Elac
Foto: Elac

Klipsch Atmos-højttalere
Klipsch er også løbet med en innovationspris: De er endelig klar med deres Atmos-kompatible version i Reference Premiere-serien. Højttalerne ligner topmodellen RP-280 til forveksling, men har større kabinet med indbyggede højdekanaler på toppen.

Foto: Klipsch
Foto: Klipsch

LG 77G6 Premium HDR OLED-tv
Det er lykkedes LG at tage OLED-teknologien et skridt videre med et billedpanel, som har tilstrækkelig lysstyrke til at opfylde den nye HDR Premium-standard. Den rekordtynde topmodel 77G66 måler hele 77 tommer, er helt flad med indbygget soundbar og kommer med LG’s opdaterede webOS 3.0 smart-platform om bord. LG’s nye brugerflade for 2016 har også fået udvidet Smart Home-funktionalitet, som kan kommunikere med forskellige typer enheder, der er tilsluttet netværket.

Foto: LG
Foto: LG

Netatmo Presence
Netatmo Presence, som vi har skrevet en selvstændig nyhed om her, er et avanceret udendørs overvågningskamera, der kan registrere og skelne imellem mennesker, dyr og køretøjer. Kameraet monteres uden for hoveddøren, garagen eller lignende og vil derefter rapportere, hvis nogen nærmer sig ejendommen. Da kameraet er sluttet til netværket, kan du når som helst gå ind og se, hvem eller hvad der lusker rundt udenfor.

Foto: Netatmo
Foto: Netatmo

UO Smart Beam Laser
UO Smart Beam Laser fra SK Telecom er en lillebitte laserprojektor. Den lille kube måler kun 55 mm, men magter alligevel at projicere et lysstærkt billede på op til 100 tommer.

Foto: SK Telecom
Foto: SK Telecom

Belkin ladestation
Belkins nye ladestation er lavet specielt til iPhone og Apple Watch og har et justérbart Lightning-stik plus en egen lade-“puck” til Apple Watch. Den gør det muligt at oplade begge enheder, samtidig med at man har en god betragtningsvinkel til skærmene.

Foto: Audun Hage
Foto: Audun Hage

Deeper Fishfinder
Glad for at fiske? Deeper Fishfinder er en smart sonar, der kommunikerer med din mobiltelefon. Den er lavet til at lokalisere fisk og samtidig give dig information om dybde, bundforhold og temperatur i både fersk- og saltvand.

Foto: Audun Hage
Foto: Audun Hage

TempTraq
Teknofeber? TempTraq er et Bluetooth-baseret termometer i plasterform. Ved hjælp af plasteret og en downloadet app kan du logge dit barns temperatur i løbet af døgnet.

Foto: TempTraq
Foto: TempTraq

Ecoisme smart strømmåler
Ecoisme er en strømmåler, der kan identificere forskellige apparater sluttet til dit lysnet og på den måde måle energiforbruget og give tips til, hvordan du reducerer dit strømforbrug.

Foto: Audun Hage
Foto: Audun Hage

HP Envy
HP Envy er en topmoderne stationær alt-i-én pc med buet QHD+ skærm.

Foto: HP
Foto: HP

iWear Wireless
Vuzix’ iWear Wireless er ikke et VR-headset, men såkaldte videohovedtelefoner, hvor man f.eks. kan se video fra mobilen i fred og ro uden at forstyrre andre. Simpelthen en trådløs personlig hjemmebiograf!

Foto: Audun Hage
Foto: Audun Hage

JBL Reflect Aware
JBL Reflect Aware er hørepropper med indbygget støjreduktion, der kan justeres til forskellige omgivelser (f.eks. trafik). Hørepropperne er udviklet til iPhone/iPad og henter både strøm og signal gennem Lightning-stikket.

Foto: JBL
Foto: JBL

Sennheiser Orpheus
Sennheisers nye version af flagskibshørebøfferne Orfeus har også vakt opsigt i USA. De er blandt verdens allerbedste og dyreste hovedtelefoner – så gode, at de simpelthen skal høres for at tro det!

Foto: Sennheiser
Foto: Sennheiser

Lily dronekamera
Allerede berømmede Lily ser nu ud til at blive virkelighed: En dronehelikopter med indbygget kamera, der følger efter dig og filmer, mens du udfører dine yndlingsaktiviteter.

Foto: Lily
Foto: Lily

Somabar Robotic Bartender
Vi kender alle kaffemaskinen; nu kommer drinksmaskinen! Somabar Robotic Bartender er – som navnet antyder – en robotbartender. Ved hjælp af Wi-Fi-tilslutning og avancerede sensorer kan den mikse ingredienserne til en perfekt cocktail (spiritus og danskvand må du selv skaffe). Somabar har endda udviklet en app, der lader dig dele opskrifterne med andre.

Foto: Audun Hage
Foto: Audun Hage

Little Bird sexlegetøj
Little Bird er en såkaldt smart-vibrator, der kan fjernstyres med en app. Producenten E.Sensory vil kombinere vibratoren med erotiske e-bøger og give forfatterne mulighed for at bestemme, hvor vibrationerne skal komme, i overensstemmelse med bogens indhold. 50 Shades of Grey bliver aldrig det samme igen …

Foto: E.Sensory
Foto: E.Sensory

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Philips har kombineret deres farvestrålende OLED-TV’er med en potent soundbar fra Bowers & Wilkins. Resultatet er et ægte drømme-TV!
Vil du have ægte 8K-opløsning uden at betale en formue? Så kan Samsung Q700T være den rette medicin.
Har du netop slået kløerne i en PlayStation 5 eller en Xbox Series X? Så vil du måske også gerne opgradere din skærm. Vi har testet de bedste TV’er til gaming!
LG’s og Sonys nye topmodeller er propfulde af funktioner og ny teknologi. Men hvilket af disse 8K-TV’er har den allerbedste billedkvalitet? Vi tester!
Årets nye OLED-skærme får en række opdateringer, inklusive en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har udviklet en ny app, der lader dig kalibrere dit TV selv ved hjælp af mobilen.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.
Årets nye OLED-skærme får en række opdateringer, inklusive en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har udviklet en ny app, der lader dig kalibrere dit TV selv ved hjælp af mobilen.
Sony a1 får ikke alene 8K-video og 50 megapixel, det er også lynende hurtigt.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.