Search
Generic filters

Trådløst og støjfrit

Ledninger er noget stads. Det samme er støj. Sennheiser gør kort proces med begge dele i sine vildeste trådløse hovedtelefoner.

Med forbedret Noisegard støjreduktion skal Sennheisers nye trådløse Bluetooth-hovedtelefoner, PXC 550 Wireless, friste kræsne ører. De er designet til folk, der rejser meget, og har brug for støjreduktion sammen med god lyd.

Såsom Sennheiser Momentum On Ear Wireless. Testen kan du læse her.

Den større PXC 550 Wireless spiller op til 30 timer på en opladning, og arbejder sammen med Sennheisers app CapTune, hvor lytteren kan tilpasse lydindstillingerne til sin egen smag. CapTune fungerer både som musikafspiller og til lydindstilling med equalizer, A/B-test og SoundCheck.

De kan styres med et touchfelt på siden, og understøtter ikke kun stemmestyring, men standser musikken, når man tager sine hovedtelefoner af.

Noisegard-teknikken bruger fire mikrofoner, der sender uden støj til en processor, der analyserer støj og lydniveau, og justerer hovedtelefonernes støjreduktion efter omgivelserne.

PXC 550 Wireless er tilgængelig i butikkerne fra august til ca. 3.100 kroner. Altså det samme som den nærmeste konkurrent, Bose QC35, som vi også har testet.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.