High-end

Her er McIntosh første hovedtelefoner, som snart er klar til det europæiske high-end marked.
forfatter

McIntosh er ikke ligefrem kendt for sine hovedtelefoner, og disse her har de da heller ikke selv lavet fra grunden af. MHP1000 er baseret på en hovedtelefon fra Beyerdynamic, hvilket vi opfatter som et kvalitetstegn. Men vi forventer at de spiller lidt anderledes end Beyer-hovedtelefonerne.

MHP1000 blev fremvist første gang på CES-messen i Las Vegas i januar i år, men det er først nu, de er parat til kunderne.

MHP1000_009

De bruger 40 mm store drivere i lukkede ørekopper. Impedansen er opgivet til 200 ohm og følsomheden til 97 dB. Det betyder, at de trives bedst i selskab med en dedikert hovedtelefonforstærker, og også, at de ikke er særlig egnede til mobiltelefoner. På trods af dette medfølger der dog et en meters kabel med 3,5 mm minijackstik.

Men også et tre-meters kabel med 6,3 mm jackstik til hjemmebrug.

Dansk pris er ikke kendt i skrivende stund.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også