Hovedtelefoner til det sporty, lyserøde segment

Hvis du kan lide dine hovedtelefoner svedtætte og choking pink, har Denon lige modellen til dig.

Hvis du både vil have en bedre kondi og samtidig signalere, at du er med på de seneste støttekampagner – eller hvis du blot vil have en hovedtelefon i samme lyserøde nuance som din mobil – så er specialudgaven af Denons AH-W150 et tilbud, man ikke finder så mange konkurrenter til.

Denon sender nemlig en pink specialudgave af sine trådløse fitness-hovedtelefoner AH-W150 Exercise Freak på gaden for at markere sit samarbejde med The Pink Ribbon Foundation. The Pink Ribbon Foundation er en international organisation, som arbejder for at bekæmpe brystkræft. Denon giver 5 euro til kampen mod brystkræft for hvert solgte eksemplar af hovedtelefonen.

Trådløs letvægter
Ligesom resten af hovedtelefonerne i serien Denon Exercise Freak er den pink udgave superlet og svedafvisende. Det gør den ideel til træning, og man kan bruge den til både at høre musik og besvare opkald fra mobilen, som er forbundet trådløst via Bluetooth til hovedtelefonerne.

Hovedtelefonenerne fungerer perfekt med app’en Denon Sport (iOS og Android), som bl. a. kan bruges til at holde styr på både træningspas og kost.

Denons nye Exercise Freak-hovedtelefoner fungerer med alle Bluetooth-enheder og leveres med antibakterielle ørepropper (i størrelserne small, medium og large) og et mikro-USB-kabel til at oplade hovedtelefonerne med.

Denon AH-W150 Exercise Freak forhandles kun i Hi-Fi Klubben. Prisen er 699 kr.

Les videre
Exit mobile version