Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

UE Wonderboom og Hyperboom i nye versioner

De populære Wonderboom-højttalere fra Logitech-ejede Ultimate Ears er kommet i tredje udgave. Og Hyperboom har fåret en ansigtsløftning.

Skrevet af / 19/08/2022 - 08:30
UE Wonderboom og Hyperboom i nye versioner

Ultimate Ears, der er en del af Logitech, har haft succes med deres serie af bærbare bluetoothhøjttalere, der alle ender på -boom.

Nyeste skud i bøssen er Wonderboom 3, der byder på livlige farver, forbedret Bluetooth-rækkevidde, længere batterilevetid og betræk lavet af 100% genbrugsstof, samt mindst 31% genanvendt plastic i kabinettet.

Selv om størrelsen er lille, loves “sprød baslyd” og op til 14 timers spilletid i fuld stereo. Og takket være dens IP67-klassificering kan Wonderboom 3 tåle vand, støv og kan endda flyde over på i poolen eller på stranden. Du kan også tage den med i brusebad.

HYPERBOOM WHITE Swimming Pool Party
UE Hyperboom fås nu i hvid. (Foto: Ultimate Ears)

Ultimate Ears Hyperboom er seriens tungeste og mest basrige højttaler. Modelnummeret er uændret, men den har fået en ansigtsløftning i form af en ny hvid version. Hyperboom lover bred dynamisk rækkevidde. Og den modtog da også stående bifald fra chefredaktør Svendsen, da han testede den sorte udgave i 2020. Med IPX4-certificering er UE Hyperboom festsikker, men lad være med at smide den i poolen – for så drukner den!

WONDERBOOM 3 Family
UE Wonderboom 3 fås i fire farver. (Foto: Ultimate Ears)

Pris og tilgængelighed
Ultimate Ears Wonderboom 3 kan købes fra den 31. august. Prisen er 849 kroner.
Hyperboom White kan købes fra den 9. september for 3.399 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Scroll to Top