TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

UE Wonderboom og Hyperboom i nye versioner

De populære Wonderboom-højttalere fra Logitech-ejede Ultimate Ears er kommet i tredje udgave. Og Hyperboom har fåret en ansigtsløftning.

forfatter
Publiceret 19/08/2022 - 08:30

Ultimate Ears, der er en del af Logitech, har haft succes med deres serie af bærbare bluetoothhøjttalere, der alle ender på -boom.

Nyeste skud i bøssen er Wonderboom 3, der byder på livlige farver, forbedret Bluetooth-rækkevidde, længere batterilevetid og betræk lavet af 100% genbrugsstof, samt mindst 31% genanvendt plastic i kabinettet.

Selv om størrelsen er lille, loves “sprød baslyd” og op til 14 timers spilletid i fuld stereo. Og takket være dens IP67-klassificering kan Wonderboom 3 tåle vand, støv og kan endda flyde over på i poolen eller på stranden. Du kan også tage den med i brusebad.

HYPERBOOM WHITE Swimming Pool Party
UE Hyperboom fås nu i hvid. (Foto: Ultimate Ears)

Ultimate Ears Hyperboom er seriens tungeste og mest basrige højttaler. Modelnummeret er uændret, men den har fået en ansigtsløftning i form af en ny hvid version. Hyperboom lover bred dynamisk rækkevidde. Og den modtog da også stående bifald fra chefredaktør Svendsen, da han testede den sorte udgave i 2020. Med IPX4-certificering er UE Hyperboom festsikker, men lad være med at smide den i poolen – for så drukner den!

WONDERBOOM 3 Family
UE Wonderboom 3 fås i fire farver. (Foto: Ultimate Ears)

Pris og tilgængelighed
Ultimate Ears Wonderboom 3 kan købes fra den 31. august. Prisen er 849 kroner.
Hyperboom White kan købes fra den 9. september for 3.399 kroner.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste højttaler En af de lækreste high-end højttalere, vi kender til, har fået sin arvtager.
lbpluss
HomePod er det nye anlæg Den større HomePod-højttaler er virkelig engagerende at lytte til, når den ikke lytter til dig.
lbpluss
Komplet stereoanlæg til det lille rum Større trådløs JBL-højttaler.
lbpluss
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Følg Lyd & Billede