TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Wilson Audio LōKē: Benhård sub i fede farver

Wilson Audio LōKē er en kompakt subwoofer, men ikke specielt lille!

forfatter
Publiceret 14/03/2022 - 03:30

Amerikanske Wilson Audio er kendt deres kompromisløse højtalere, som henvender sig til entusiaster med mere plads og et større budget end de fleste. Men selv de største og sejeste højttalere kan have brug for hjælp fra en subwoofer, hvis man vil nå de helt afgrundsdybe frekvenser!

Wilson tilbyder også nogle heftige kreationer i subwoofer-underkategorien, hvor flere af sub’erne er på størrelse med et mellemstort køleskab. Nu er de ude med en ny kompakt variant – om end alt er relativt!

Subwooferen med det rammende navn LōKē er Wilsons mindste subwoofer til dato. Den er lillebror til Watch Dog og Thor’s Hammer, og har en 10 tommers basenhed med lang slaglængde koblet til en indbygget forstærker, der yder 500 watt.

LoKe with Sasha DAW SabrinaX and TuneTot Wilson Audio Loke rear panel LoKe Group Shot Without Grilles
<
>
LōKē er beregnet til at matche Wilsons mere kompakte højttalere. Her ses den sammen med gulvhøjttalerne Sasha DAW og SabrinaX, og standerhøjttaleren TuneTot. (Foto: Wilson Audio)

Tilslutningsmulighederne omfatter analoge RCA- og XLR-indgange og -udgange, som også gør det muligt at koble flere subwoofere sammen. LōKē-subwooferen har desuden en indbygget parametrisk equalizer, der kan justeres via kontrolpanelet.

Kabinettet, der huser herligheden, måler 52 x 35 x 55 cm og vejer lige under 50 kg i alt. Det er selvfølgelig lakeret i højglanspoleret WilsonGloss-finish. Standardfarverne omfatter lysegrå, mørkegrå og sort, men LōKē kan også fås i mere sprælske kulører – f.eks. den orange Bergamot Pearl – mod et pristillæg.

Læs også Den ultimative subwoofer? Amerikanske Magico er på banen med en ny hårdkogt subwoofer i high-end-klassen.

Pris og tilgængelighed

LōKē kan bestilles nu, og selv om der er tale om en lille subwoofer efter Wilsons standarder, er den ikke ligefrem billig! Vi har ikke fået de nordiske priser endnu, men startprisen i USA er opgivet til 8.750 dollars, eller ca. 70.000 danske kroner. PS Audio er distributør i Norden.

Mere info: wilsonaudio.com

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend