TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Wilson Audio LōKē: Benhård sub i fede farver

Wilson Audio LōKē er en kompakt subwoofer, men ikke specielt lille!

forfatter
Publiceret 14/03/2022 - 03:30

Amerikanske Wilson Audio er kendt deres kompromisløse højtalere, som henvender sig til entusiaster med mere plads og et større budget end de fleste. Men selv de største og sejeste højttalere kan have brug for hjælp fra en subwoofer, hvis man vil nå de helt afgrundsdybe frekvenser!

Wilson tilbyder også nogle heftige kreationer i subwoofer-underkategorien, hvor flere af sub’erne er på størrelse med et mellemstort køleskab. Nu er de ude med en ny kompakt variant – om end alt er relativt!

Subwooferen med det rammende navn LōKē er Wilsons mindste subwoofer til dato. Den er lillebror til Watch Dog og Thor’s Hammer, og har en 10 tommers basenhed med lang slaglængde koblet til en indbygget forstærker, der yder 500 watt.

LoKe with Sasha DAW SabrinaX and TuneTot Wilson Audio Loke rear panel LoKe Group Shot Without Grilles
<
>
LōKē er beregnet til at matche Wilsons mere kompakte højttalere. Her ses den sammen med gulvhøjttalerne Sasha DAW og SabrinaX, og standerhøjttaleren TuneTot. (Foto: Wilson Audio)

Tilslutningsmulighederne omfatter analoge RCA- og XLR-indgange og -udgange, som også gør det muligt at koble flere subwoofere sammen. LōKē-subwooferen har desuden en indbygget parametrisk equalizer, der kan justeres via kontrolpanelet.

Kabinettet, der huser herligheden, måler 52 x 35 x 55 cm og vejer lige under 50 kg i alt. Det er selvfølgelig lakeret i højglanspoleret WilsonGloss-finish. Standardfarverne omfatter lysegrå, mørkegrå og sort, men LōKē kan også fås i mere sprælske kulører – f.eks. den orange Bergamot Pearl – mod et pristillæg.

Læs også Den ultimative subwoofer? Amerikanske Magico er på banen med en ny hårdkogt subwoofer i high-end-klassen.

Pris og tilgængelighed

LōKē kan bestilles nu, og selv om der er tale om en lille subwoofer efter Wilsons standarder, er den ikke ligefrem billig! Vi har ikke fået de nordiske priser endnu, men startprisen i USA er opgivet til 8.750 dollars, eller ca. 70.000 danske kroner. PS Audio er distributør i Norden.

Mere info: wilsonaudio.com

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Dansk tordenbrag FØRSTE TEST: Vestlyd er et nyt højttalermærke med højtråbende ambitioner. Vi har testet topmodellen.
Kan være et pletskud for mange! Endelig en prisbillig Sonos-sub! Sub Mini kan være præcis, hvad du har ventet på.
Rigtig Hi-Fi til småpenge Argon Audio har opdateret sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den kun blevet bedre af.
Ny Platinum 3G-serie fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum og lancerer nye flagskibshøjttalere.
Ny 700-serie med højttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end højttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede