Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Symfonisk: IKEA og Sonos lancerer ny gulvlampehøjttaler

Det måtte jo komme: En gulvlampe med indbygget højttaler! SYMFONISK gulvlampehøjttalere kommer i januar.

Skrevet af / 08/12/2022 - 16:09
Symfonisk: IKEA og Sonos lancerer ny gulvlampehøjttaler

IKEA og Sonos lancerede sit første samarbejde i SYMFONISK-serien for tre år siden, og nu får familien et nyt medlem i form af en gulvlampe, nærmere bestemt SYMFONISK gulvlampehøjttaleren.

SYMFONISK gulvlampehøjttaler. (Foto: IKEA)
Læs også Usynlig Sonos-højttaler – fra IKEA Sonos og IKEA har slået pjalterne sammen – og det er der kommet en virkelig vellykket livsstilshøjttaler ud af.

Enklere at indrette med lyd

Gulvlampehøjttaleren er som resten af SYMFONISK-serien designet til at udnytte boligarealet bedst muligt ved at kombinere lys og lyd i samme produkt.

SYMFONISK gulvlampehøjttaleren leveres med en lampeskærm i bambus, men kan også skræddersys med forskellige lampeskærme, som sælges separat.

“Vi har lært meget om, hvordan folk ønsker at indrette med lys og lyd. Vi ved også, at mange ønsker at have flere lyskilder på forskellige niveauer i rummet for at skabe den rette stemning. Udfordringen med ikke at have nok bordplads at stille lampen på, førte til at vi lavede gulvlampen”, siger Stjepan Begic, designleder hos IKEA of Sweden.

Lampehøjttalerne kan tilmed kobles sammen i stereo-par, og de kan eventuelt også fungere som baghøjttalere i en større Sonos hjemmebio-opsætning. Højttaleren kan føjes til Sonos-app’en, IKEA Home smart-app’en og styres sammen med andre smart home-enheder gennem IKEA Dirigera.

Læs også IKEA Dirigera styrer dit Smart Home Den nye IKEA Home smart-app styrer flere smart-produkter.

Pris og tilgængelighed

Den nye SYMFONISK gulvlampehøjttaler vil kunne fås i alle IKEA-varehuse og netbutikker fra og med januar 2023 til ca. 1.500 kroner.

PE890789-989x989 PE890788-989x989 PE890787-989x989 PE890785-989x989
<
>
Foto: IKEA
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Scroll to Top