TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IKEA Dirigera

Den nye IKEA Home smart-app styrer flere smart-produkter.

forfatter
Publiceret 25/10/2022 - 10:55

Indtil for nylig skulle man købe alt, hvad der kunne styres med en app fra samme producent. Nogle få producenter havde support til smart-produkter fra andre leverandører, men reglen var, at du var bundet til én og samme leverandør.

Det kan du heldigvis undgå med IKEA Dirigera, som er en ny smart hub styret med IKEA Home smart-app’en – og her er den store pointe: Den understøtter den nye Matter-standard. Hvilket er en ny standard for smart-styring i hjemmet, så man kan blande smarte produkter fra forskellige leverandører, og styre dem alle fra én og samme app.

87d5ae22 e83f 461b 8992 0a7112c64dfb
IKEA Home smart. Foto: IKEA

IKEAs nye app understøtter Matter samt Apples HomeKit, Google og Amazon Alexa.

Sammen med Dirigera-hub’en kan du styre gardinerne i soveværelset, lyset i huset, kaffemaskinen i køkkenet og musikken i stuen. Blandt andet. Dirigera-hubben sættes til salg hos IKEA i Sverige i slutningen af ​​oktober, og kommer til flere lande kort efter.

Dirigera fungerer naturligvis med ældre smart-produkter fra IKEA, og er prissat til 550 kr. i Danmark.

55b4651d 7e3d 4617 ad84 518f6358c624
Foto: IKEA

En kommentar til “IKEA Dirigera”

  1. Produktet har ikke timere og appen kan stadig kun styre de samme produkter som den gamle, så der er intet smart ved det. Og Matter og nyere funktioner er ikke indbygget endnu.

    Svar

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Robotten flytter ind En luftrensende robot, der trisser rundt i dit hjem og renser luften, hvor der er behov for det. Var det noget?
Robotplæneklippere uden spor af snor Husqvarna Nera robotplæneklippere kan undvære kanttråd, og de kan klare stejle skråninger.
Er luften ren? VINDSTYRKA er en ny og prisbillig luftsensor fra Ikea, der kan måle luftkvaliteten i det smarte hjem.
Segways robotplæneklipper ser forhindringerne GPS-styret robotplæneklipper med AI-teknologi - her er kanttråden fortid.
Sonos lader dig tale med Alexa I løbet af foråret udvides Sonos’ smarte højtalere med Amazons taleassistent Alexa
Følg Lyd & Billede