TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

IKEA Dirigera

Den nye IKEA Home smart-app styrer flere smart-produkter.

forfatter
Publiceret 25/10/2022 - 10:55

Indtil for nylig skulle man købe alt, hvad der kunne styres med en app fra samme producent. Nogle få producenter havde support til smart-produkter fra andre leverandører, men reglen var, at du var bundet til én og samme leverandør.

Det kan du heldigvis undgå med IKEA Dirigera, som er en ny smart hub styret med IKEA Home smart-app’en – og her er den store pointe: Den understøtter den nye Matter-standard. Hvilket er en ny standard for smart-styring i hjemmet, så man kan blande smarte produkter fra forskellige leverandører, og styre dem alle fra én og samme app.

87d5ae22 e83f 461b 8992 0a7112c64dfb
IKEA Home smart. Foto: IKEA

IKEAs nye app understøtter Matter samt Apples HomeKit, Google og Amazon Alexa.

Sammen med Dirigera-hub’en kan du styre gardinerne i soveværelset, lyset i huset, kaffemaskinen i køkkenet og musikken i stuen. Blandt andet. Dirigera-hubben sættes til salg hos IKEA i Sverige i slutningen af ​​oktober, og kommer til flere lande kort efter.

Dirigera fungerer naturligvis med ældre smart-produkter fra IKEA, og er prissat til 550 kr. i Danmark.

55b4651d 7e3d 4617 ad84 518f6358c624
Foto: IKEA

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

En kommentar til “IKEA Dirigera”

  1. Produktet har ikke timere og appen kan stadig kun styre de samme produkter som den gamle, så der er intet smart ved det. Og Matter og nyere funktioner er ikke indbygget endnu.

    Svar

Skriv en kommentar

Nul huller! Oral-B iO10 bruger kunstig intelligens til at guide dig i realtid, når du børster dine tænder.
Dobbelt så lang driftstid for Arlo Batteritiden får et boost og holder dobbelt så længe.
Lyd og lys i vintermørket: Ny højttaler fra IKEA og Sonos Det måtte jo komme: En gulvlampe med indbygget højttaler! SYMFONISK gulvlampehøjttalere kommer i januar.
Det er jul, det er smart Kom i julestemning med Philips Hue. Vi har testet den smarteste juletræskæde til dato.
Veldresseret Hvordan klarer en robotstøvsuger sig midt i flyttekasser og pakkematerialer? Æder den alt på sin vej, eller formår den at holde rent alligevel?
Tag kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser helt så lave tal som normalt i november, vil det nok ikke vare længe, før vinteren er over os. Og med vinter og kulde følger høje elregninger.
Følg Lyd & Billede