Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

R-40PM og R-50PM: Aktive Klipsch-højttalere

Efter de store og kostbare The Sevens og The Nines har Klipsch nu opgraderet sine billigste aktive krabater. Her er de nye R-40PM og R-50PM.

Skrevet af / 17/08/2023 - 15:00
R-40PM og R-50PM: Aktive Klipsch-højttalere

De nye aktive kompakthøjttalere fra Klipsch siges at give bedre lyd end deres forgængere.

Klipsch R-40PM-lifestyle
R-40P. Foto: Klipsch

Klipsch R-40PM

Klipsch R-40PM overtager stafetten fra sin forgænger, R-41PM, og Klipsch mener selv, at højttalerne er blevet løftet til nye højder. Den nye og større hornkonstruktion giver et bredere lyttefelt, mens den såkaldte Dynamic Bass Eq-teknologi skal sikre en dyb og kraftfuld bas, uanset hvilken lydstyrke du spiller ved.

Det er også værd at nævne, at Klipsch har udvidet højttalernes kabinet til at give endnu større basrespons, samtidig med at den visuelle oplevelse er blevet forbedret med et nyt design. Den nye Tractrix-hornkonstruktion giver bedre dækning og kontrol over lyden, og bagsiden af højttaleren har opgraderede tekstfarver for bedre læsbarhed.

Klipsch R-40PM-Pair-Back
Mange indgange, men ingen HDMI. Foto: Klipsch

Komplet anlæg

Dette er dog ikke bare et par højttalere, det er faktisk et komplet lydanlæg. På bagsiden finder du nemlig en række tilslutningsmuligheder. Uanset om du vil tilslutte en pladespiller, en digital enhed via optisk indgang eller USB, eller bare streame musik trådløst via Bluetooth, vil højttaleren opfylde dine behov. Hvis du derimod vil oprette forbindelse til dit TV via HDMI-ARC, er du nødt til at opgradere til The Sevens eller The Nines.

Hvorfor ikke wi-fi?

For at kalde det et komplet anlæg vil vi også mene, at der bør være indbygget wi-fi med Chromecast og AirPlay 2, Spotify Connect og måske endda Roon Ready og Tidal Connect. Bluetooth er fint nok, men det føles lidt gammeldags ikke at kunne inkludere højttalerne i sit hjemmenetværk og give dem smartere funktioner, som f.eks. stemmestyring via en Google Nest-højttaler.

Klipsch R-50PM-lifestyle
R-50P. Foto: Klipsch

Klipsch R-50PM

Ønsker du en endnu større lydoplevelse end med R-40P, kan den større R-50PM være lige i skabet. Denne højttaler, som har en kraftigere 120 watt forstærkereffekt, erstatter sin forgænger R-51PM. Kombineret med “avancerede DSP-kredsløb” og Klipschs berømte hornteknologi loves vi en lydoplevelse med mere end 104 dB lydtryk. Med en dynamik, der skiller sig ud.

Foto: Klipsch

Fjernbetjening

Såvel R-40PM som R-50PM leveres med en fjernbetjening til valg af lydkilde og justering af lydniveauet for højttalerne samt evt. en tilsluttet subwoofer. Fjernbetjeningen har LED-baggrundsbelysning, så du også kan se funktionerne i mørke.

Klipsch R-50PM w cables Klipsch R-50PM-lifestyle Klipsch horn Klipsch R-50PM-lifestyle 2 Klipsch R-50PM-lifestyle 3 Klipsch R-40PM R-50PM-Remote Klipsch R-50PM rear Klipsch R-50PM-Pair-Front-Grille Klipsch R-50PM-Pair-Front Klipsch R-50PM-Pair-Hero Klipsch R-50PM lifestyle 4 Klipsch R-40PM-Pair-Hero Klipsch R-40PM Pair Klipsch R-40PM-lifestyle Klipsch R-40PM-lifestyle 2 Klipsch R-40PM- lifestyle 3 Klipsch R-40PM-Pair-Back
<
>
Mange indgange, men ingen HDMI. Foto: Klipsch

Klipsch R-40PM og R-50PM: Tilgængelighed og pris

Både Klipsch R-40PM og R-50PM er på hylderne nu og koster henholdsvis 4.490 og 5.290 kroner.

Mere information: klipsch.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Mænd vil have BAS!

Overraskende billig high-end

Pillen der virker på humøret

Legendarisk guitarorstærker får nyt liv

Boom for evigt

Ekstrem soundbar fra Steinway Lyngdorf

Skjulte basmuskler fra Neat

Franske højttalere får mundvandet til at løbe

Berømt kunstner udsmykker B&O

Se den vildeste JBL-samling i verden

Se hvilken højttaler der er tilbage!

Superdiskant er kronen på værket

Scroll to Top