TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Polk Signa S4: Billig soundbar med Atmos-lyd

Signa S4 lover tredimensionel Atmos-lyd og krystalklare dialoger. Og den bliver tilsyneladende billig!

forfatter
Publiceret 19/12/2021 - 18:48

Polk Audio leverer højttalere i alle størrelser og prisklasser, inklusive bittesmå soundbars som Magnifi Mini. Soundbars med fuldblods Dolby Atmos surround-lyd har derimod ladet vente på sig. Indtil nu. Den nye Signa S4 er nemlig Atmos-kompatibel.

Læs også Hjælp os med at kåre den pæneste soundbar! Hvilken soundbar vil du helst pryde stuen med? Stem på din favorit her!

Lover realistisk surround-lyd

Den 104 cm brede soundbar har en 3.1.2-konfiguration og er udstyret med syv højttalerenheder, inklusive to opadvendte elementer, der skal gengive højdekanalerne i Atmos-lydspor. Til soundbaren hører også en trådløs subwoofer, der tager sig af den dybeste bas.

Signa S4 understøtter Dolby Atmos-lydprocessering, men ifølge Polk kan den også opskalere almindelige lydspor til at inkludere de ekstra kanaler. Polk har desuden inkluderet separate lydindstillinger, der forbedrer stemmegengivelsen (VoiceAdjust) og basgengivelsen (BassAdjust), samt en separat natindstilling til når man ikke vil forstyrre familien (eller naboerne).

Den sluttes til TV’et via HDMI eARC, og der medfølger et HDMI-kabel i kassen. Signa S4 kommer også med en fjernbetjening til at styre lydstyrken og forskellige lydindstillinger.

Polk Audio Signa S4. (Foto: Polk Audio)

Pris og tilgængelighed

Polk Audio Signa S4 er nu tilgængelig via PolkAudio.com samt hos autoriserede forhandlere. Herhjemme sælges Polk bl.a. hos Power, så vi går ud fra, at Signa S4 også dukker op hos dem før eller siden.

Den vejledende pris er opgivet til 349 euro, eller ca. 2.600 kroner. Det er en god pris for en soundbar med Atmos-lyd og placerer Signa S4 på niveau med ​​Årets Bedste-vinderen TCL TS8132. Dermed bliver vi nok også nødt til at teste Polk-soundbaren på et tidspunkt!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
HiFi-ikoner skifter ejer Kapitalfonden Highlander Partners har opkøbt McIntosh Group, der også står bag Sonus faber.
På udkig efter en ny soundbar? Tjek vores top 10-liste! Savner du bedre lyd fra TV’et? Her finder du de ti bedste soundbars lige nu!
Marshall fornyer deres trådløse højttalere Marshall opdaterer Acton, Stanmore og Woburn.
Trådløs favorit får en savnet funktion KEF LSX II bliver endnu bedre og endnu mere praktiske.
Gadefest med håndtag fra Sony Sony lancerer tre nye X-Series-højttalere, XG300, XE300 og XE200, hvis du vil tage festen med dig.
Bærbare sommerhøjttalere fra Philips Philips S4807 og S7807 er vand-, sand- og stødfaste Bluetooth-højttalere
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend