TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Polk Signa S4: Billig soundbar med Atmos-lyd

Signa S4 lover tredimensionel Atmos-lyd og krystalklare dialoger. Og den bliver tilsyneladende billig!

forfatter
Publiceret 19/12/2021 - 18:48

Polk Audio leverer højttalere i alle størrelser og prisklasser, inklusive bittesmå soundbars som Magnifi Mini. Soundbars med fuldblods Dolby Atmos surround-lyd har derimod ladet vente på sig. Indtil nu. Den nye Signa S4 er nemlig Atmos-kompatibel.

Læs også Hjælp os med at kåre den pæneste soundbar! Hvilken soundbar vil du helst pryde stuen med? Stem på din favorit her!

Lover realistisk surround-lyd

Den 104 cm brede soundbar har en 3.1.2-konfiguration og er udstyret med syv højttalerenheder, inklusive to opadvendte elementer, der skal gengive højdekanalerne i Atmos-lydspor. Til soundbaren hører også en trådløs subwoofer, der tager sig af den dybeste bas.

Signa S4 understøtter Dolby Atmos-lydprocessering, men ifølge Polk kan den også opskalere almindelige lydspor til at inkludere de ekstra kanaler. Polk har desuden inkluderet separate lydindstillinger, der forbedrer stemmegengivelsen (VoiceAdjust) og basgengivelsen (BassAdjust), samt en separat natindstilling til når man ikke vil forstyrre familien (eller naboerne).

Den sluttes til TV’et via HDMI eARC, og der medfølger et HDMI-kabel i kassen. Signa S4 kommer også med en fjernbetjening til at styre lydstyrken og forskellige lydindstillinger.

Polk Audio Signa S4. (Foto: Polk Audio)

Pris og tilgængelighed

Polk Audio Signa S4 er nu tilgængelig via PolkAudio.com samt hos autoriserede forhandlere. Herhjemme sælges Polk bl.a. hos Power, så vi går ud fra, at Signa S4 også dukker op hos dem før eller siden.

Den vejledende pris er opgivet til 349 euro, eller ca. 2.600 kroner. Det er en god pris for en soundbar med Atmos-lyd og placerer Signa S4 på niveau med ​​Årets Bedste-vinderen TCL TS8132. Dermed bliver vi nok også nødt til at teste Polk-soundbaren på et tidspunkt!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Fem årtier med Polk Amerikanske Polk Audio har lavet højttalere i 50 år. R200AE er en jubilæumsmodel, signeret af firmaets grundlægger.
Højttalere til mandehulen Elipson Heritage XLS11 er franske - men ligner amerikanske monitorhøjttalere fra stereoens guldalder.
Der står en legende bag disse Efter pladespillerne er MoFi klar med sin første højttaler.
Få biograflyd hjemme i stuen Er lyden fra dit TV tynd og pjevset? Vi har testet fem soundbars i mellemsegmentet, som kan kurere mager bas og give dig en fed surround-oplevelse!
De bedste, vi har hørt De grønne højttalere fra Monitor Audio er en fødselsdagsgave af karat! Her får du faktisk i både pose og sæk.
QUAD ESL 63 - klassikeren vi ikke glemmer I højttalernes Hall of Fame vil en højttaler stå for sig selv. I et separat rum med en lille rørforstærker tilsluttet. Hvor den afspiller Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk vil blive bjergtaget af klangen.
Følg Lyd & Billede