Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

LG DukeBox spiller sød musik og hotte videoer

Det her er hvad vi ønsker os i vinterkulden: En rørforstærker med gennemsigtigt OLED-tv!

Skrevet af / 05/01/2024 - 12:00
LG DukeBox spiller sød musik og hotte videoer

CES 2024-messen starter i Las Vegas i næste uge, men LG har tydeligvis svært ved at holde på sine hemmeligheder indtil da: Med så mange lanceringer i opløbet kan man undre sig over, om de har nogen overraskelser til os, når messen åbner!

Et af højdepunkterne på messen bliver efter sigende afsløringen af DukeBox, en innovativ ny højttaler, der kombinerer audiofil rørlyd med gennemsigtig OLED-panelteknologi. Denne nye højttaler bliver spændende at tjekke ud, når vi lander.

“Audiofil” højttaler med gennemsigtig OLED-skærm

LG-højttaleren er tænkt som en slags moderniseret jukeboks med en kombination af billede og lyd. Den har to frontvendte højttalere i bunden og 360-graders højttalere i toppen. Inde i kassen er selve forstærkerdelen, der består af vakuumrør, indkapslet og vist bag en gennemsigtig OLED-skærm.

Højttaleren kommer fra LG Labs, som er den sydkoreanske producents afdeling for lidt mere “eksperimenterende” produktinnovationer. De vil have et dedikeret udstillingsområde på CES, hvor de præsenterer kreative ideer og tjenester.

LG’s højttaler lover en fordybende lydoplevelse, men DukeBox skulle også kunne bruges til at nyde videoindhold som film og serier, eller endda skabe en hyggelig pejsestemning, hvor vakuumrørene er synlige bag flammerne.

LG har endnu ikke afsløret specifikationerne for højttalerne, forstærkeren og ikke mindst OLED-skærmens størrelse. Produktet har heller ikke fået en officiel lanceringsdato eller pris, så det er endnu uvist, om det bliver til mere end et koncept. Men én ting er sikkert: DukeBox er helt sikkert et produkt, vi glæder os til at se og høre!

Under CES 2024 vil LG Labs også fremvise en ny version af campingvognen Bon Voyage og kaffemaskinen Duobo. Og hos LG Electronics forventer vi at se andre produkter som LG CineBeam Qube miniprojektor, Smart Home AI Agent smart robot og ikke mindst alle de nye OLED-TV’er.

Læs også LG kunne ikke lade være: Her er OLED M4, G4 og C4 De nye OLED-TV i M4-, G4- og C4-serien er allerede officielle.
Læs også Se den lille 4K-projektor LG CineBeam Qube er ikke større end et par paperbacks, men kan lave biograf "hvor som helst"...

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Spændende gulvmodel fra Revival Audio

Rullesten til skrivebordet

Gulvhøjttalere med det hele

En lille ny i gammel stil

Steinway Lyngdorf har slanket sig

Elegance fra Børresen

Luksuslyd på rejsen

Fabriksbesøg: Bang & Olufsen overrasker

Kraftfuld subwoofer fra ATC

Vandtætte indbygningshøjttalere

Klipsch og Onkyo vil udfordre Sonos

Kig op - der er Sonos!

0
Scroll to Top