Højttalere til væg og loft

Indbyggede højttalere bliver mere og mere populære, og udvalget vokser.
Annonce
Annonce
forfatter

Når Sonus faber laver indbygningshøjttalere, har man lov til at have visse forventninger. Højttalerne i Sonetto-, Olympica– og Heritage-serien har overbevist i vores tests, og derfor er indbygningshøjttalere fra samme producent umiddelbart interessante, ikke mindst for dem, der går op i god lyd.

Vi har tidligere skrevet om Palladio-serien til indbygning, hvor meget af teknologien stammer fra Olympica-serien. De hedder Palladio Level 6 og er meget eksklusive med træfinér-finish på forsiden.

Level 5 PC563P til loftsmontering. (Foto: Sonus faber)

Level 5 er mere overkommelige varianter baseret på Sonetto-serien, hvor priserne starter ved 3.000 kroner for loftshøjttalerne og 4.500 for væghøjttalerne. Palladio Level 5-serien består af to tovejs væghøjttalere. Den ene med én 6,5 tommers bas og Sonus fabers DAD-diskantmodul, mens den anden er tovejs med en ekstra 6,5 tommers bas.

Level 5 PW-562 til vægmontering. (Foto: Sonus faber)

Højttalerne er nemme at montere i en indfældet niche og har magnetiske fronter. De er monteret på en åben bagramme, og der findes også en subwoofer til indbygning.

Level 5 PW-562 bagfra, nichemål: 192 x 299 mm, dybde: 101 mm. (Foto: Sonus faber)

Selv de små loftshøjttalere har DAD-diskanter ligesom de andre modeller i Sonetto-serien, og de runde indbygningshøjttalere kan leveres med runde fronter, men kan også bruges med firkantede fronter.

Palladio PC-562 loftshøjttaler. (Foto: Sonus faber)

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Den har været 40 år undervejs.
Specielle jubilæumsmodeller fra Gryphon.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.