Nyhed

Hidtil sejeste højttaler fra B&O

Her er et B&O-produkt, som man ikke behøver passe ekstra på. Den lille højttaler tåler at komme ud, hvor der er risiko for skrammer.
forfatter

Når vi ser nyheder fra Bang & Olufsen, plejer det at være produkter med en elegant finish i kostbare materialer, som man har lyst til at værne om i mange år. Det gælder ikke Beosound Explore, der er beregnet til at tåle en hård behandling.

Beosound Explore er vores hidtil mest robuste højttaler. Den er støv- og vandtæt, har lang batterilevetid og til trods for sin størrelse en fantastisk lydkvalitet. Det gør den til den perfekte følgesvend til eksempelvis vandring, i sommerhus eller til udendørstræning,” siger Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

Beosound Explore er i følge Bang & Olufsen den første på markedet med type 2-anodiseret aluminum, som gør den mindre modtagelig for ridser.

Som kun Bang & Olufsen kan gøre det Kongen af design gør det igen. Beolit 20 er en nydelig bærbar højttaler, som også lyder godt.

Højttaleren har en karabinhage, der gør det nemmere at hægte den godt 600 gram tunge højttaler på rygsækken. Og da der bruges trykknapper i stedet for touch, fungerer betjeningen, selv om om højttaleren bliver våd, snavset eller fedtet.

Med 12,4 cm i højden og 8,1 cm i diameter er Beosound Explore på størrelse med en dåse flåede tomater. Men i modsætning til denne er der 2 x 30 W forstærkereffekt til at drive de to 1,8″ fuldtoneenheder til et maks lydtryk på 91 dB. Den vil altså ikke dominere i festivalcampen, men vil sagtens kunne spille teltet op på vandreturen.

Beosound Explore fylder som en dåse tomater og kan hægtes på rygsækken med en karabinhage. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgængelighed

Beosound Explore er tilgængelig nu i farverne sort antracit og grøn til en vejledende pris på 1.499 kroner. En udgave i lysegrå kommer til sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.