TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

DHT-S217: Elegant soundbar fra Denon

Den kompakte Denon DHT-S217 har Dolby Atmos – og indbygget subwoofer!

forfatter
Publiceret 21/04/2022 - 17:47

Slanke soundbars er på mode i år, og Denon vil selvfølgelig være med til festen. De har allerede lanceret Atmos-soundbaren DHT-S517, og nu kommer lillebror DHT-S217. Der ligesom sin storebror har understøttelse af Dolby Atmos surround-lyd.

Læs også Overkommelig soundbar med Atmos fra Denon Endelig kommer Denons første soundbar med Dolby Atmos og tophøjttalere. Og den er heller ikke dyr.
Denon DHT S517 Soundbar Lifestyle6 scaled 1

Denon DHT-S217

Den kompakte soundbar er 89 cm bred, 12 cm dyb og kun 6,6 cm høj. Dermed kan den passe ind under de fleste TV-skærme uden at skygge for billedet. Alternativt kan den også vægmonteres.

Denon-soundbaren understøtter lydformater som Dolby Atmos, men den ser ikke ud til at have dedikerede tophøjttalere, som man får på storebror DHT-S517. Den kompakte model er nok først og fremmest lavet for at være en interessant konkurrent til Sonos Beam (Gen 2).

Soundbaren kobles til TV’ets lydreturkanal (HDMI eARC) via det medfølgende HDMI-kabel. DHT-S217 har også en ekstra HDMI-indgang, så man kan tilslutte en ekstra videokilde. Desuden kan den sluttes til andre lydkilder via Bluetooth.

Denon DHT S217 SoundBar In Situ 006 scaled 1
Denon DHT-S217 er lavet til at fylde mindre, men skal alligevel levere et fuldblods lydbillede takket være en indbygget subwoofer-løsning. (Foto: Denon)

Indbygget subwoofer

Denon har lagt vægt på, at soundbaren skal klare sig uden hjælp fra en separat subwoofer. Det har de løst ved hjælp af to indbyggede basenheder, der vender ned mod underlaget. Skulle man alligevel føle behov for at opgradere bassen, findes der heldigvis også en ekstra sub-udgang til formålet.

Desuden har Denon-soundbaren ekstra lydfunktioner såsom Dialog Enhancer, der skal gøre stemmegengivelsen tydeligere, samt lydindstillinger som Pure, Movie, Music og Night Mode. Lyden kan styres via den medfølgende fjernbetjening.

Pris og tilgængelighed

Denon DHT-S217 bliver tilgængelig i butikkerne midt i maj og vil koste 269 euro eller omkring 2.000 kroner. Dansk importør er HiFi Klubben.

Denon DHT 217 built in subwoofer
Denon DHT 217 har basenhederne skjult på undersiden. (Foto: Denon)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Dansk tordenbrag FØRSTE TEST: Vestlyd er et nyt højttalermærke med højtråbende ambitioner. Vi har testet topmodellen.
Kan være et pletskud for mange! Endelig en prisbillig Sonos-sub! Sub Mini kan være præcis, hvad du har ventet på.
Rigtig Hi-Fi til småpenge Argon Audio har opdateret sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den kun blevet bedre af.
Ny Platinum 3G-serie fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum og lancerer nye flagskibshøjttalere.
Ny 700-serie med højttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end højttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede