TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

DHT-S217: Elegant soundbar fra Denon

Den kompakte Denon DHT-S217 har Dolby Atmos – og indbygget subwoofer!

forfatter
Publiceret 21/04/2022 - 17:47

Slanke soundbars er på mode i år, og Denon vil selvfølgelig være med til festen. De har allerede lanceret Atmos-soundbaren DHT-S517, og nu kommer lillebror DHT-S217. Der ligesom sin storebror har understøttelse af Dolby Atmos surround-lyd.

Læs også Overkommelig soundbar med Atmos fra Denon Endelig kommer Denons første soundbar med Dolby Atmos og tophøjttalere. Og den er heller ikke dyr.
Denon DHT S517 Soundbar Lifestyle6 scaled 1

Denon DHT-S217

Den kompakte soundbar er 89 cm bred, 12 cm dyb og kun 6,6 cm høj. Dermed kan den passe ind under de fleste TV-skærme uden at skygge for billedet. Alternativt kan den også vægmonteres.

Denon-soundbaren understøtter lydformater som Dolby Atmos, men den ser ikke ud til at have dedikerede tophøjttalere, som man får på storebror DHT-S517. Den kompakte model er nok først og fremmest lavet for at være en interessant konkurrent til Sonos Beam (Gen 2).

Soundbaren kobles til TV’ets lydreturkanal (HDMI eARC) via det medfølgende HDMI-kabel. DHT-S217 har også en ekstra HDMI-indgang, så man kan tilslutte en ekstra videokilde. Desuden kan den sluttes til andre lydkilder via Bluetooth.

Denon DHT S217 SoundBar In Situ 006 scaled 1
Denon DHT-S217 er lavet til at fylde mindre, men skal alligevel levere et fuldblods lydbillede takket være en indbygget subwoofer-løsning. (Foto: Denon)

Indbygget subwoofer

Denon har lagt vægt på, at soundbaren skal klare sig uden hjælp fra en separat subwoofer. Det har de løst ved hjælp af to indbyggede basenheder, der vender ned mod underlaget. Skulle man alligevel føle behov for at opgradere bassen, findes der heldigvis også en ekstra sub-udgang til formålet.

Desuden har Denon-soundbaren ekstra lydfunktioner såsom Dialog Enhancer, der skal gøre stemmegengivelsen tydeligere, samt lydindstillinger som Pure, Movie, Music og Night Mode. Lyden kan styres via den medfølgende fjernbetjening.

Pris og tilgængelighed

Denon DHT-S217 bliver tilgængelig i butikkerne midt i maj og vil koste 269 euro eller omkring 2.000 kroner. Dansk importør er HiFi Klubben.

Denon DHT 217 built in subwoofer
Denon DHT 217 har basenhederne skjult på undersiden. (Foto: Denon)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend