TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

DALI Katch med ny lyd

Udseendet er (næsten) det samme, men konstruktionen og Bluetoothforbindelsen er forbedret.

forfatter
Publiceret 02/07/2021 - 07:00

DALI Katch var i forvejen en rigtig vellykket håndbærbar højttaler. Men den var fem år gammel, og hos DALI har man nok ment, at alderen begyndte at trykke.

Derfor har de nu lavet en andengenerationsmodel, DALI Katch G2, som skulle være forbedret på en række punkter. Også på lyden.

Bluetooth-forbindelsen er opgraderet til 5.0, og man får nu adgang til de mere “hi-fi-venlige” lydprotokoller aptX, aptX-HD og AAC. Man kan også parre to styk som stereosæt. Men begge skal være G2-udgaven. Batterilevetiden er øget med en fjerdedel, hvilket giver (op til) 30 timers musik på en opladning.

DALI Katch er en stereohøjttaler med en 3,5″ bas/mellemtoneenhed og en 21 mm domediskant til hver kanal og en slavebas til at hjælpe til i bunden. De to kanaler spiller i hver sin retning, og kabinettet er – til forskel fra første udgave – opdelt for at forbedre kanalseparationen.

Udseendet er frisket op med tre nye farver: Caramel White, Iron Black & Chilly Blue.

Prisen bliver den samme som på den forgående udgave, nemlig 2.899 kroner.

DALI Katch fås i tre nye farver, herunder “karamelhvid”. (Foto: DALI)

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend