Nyhed

DALI Katch med ny lyd

Udseendet er (næsten) det samme, men konstruktionen og Bluetoothforbindelsen er forbedret.
forfatter

DALI Katch var i forvejen en rigtig vellykket håndbærbar højttaler. Men den var fem år gammel, og hos DALI har man nok ment, at alderen begyndte at trykke.

Derfor har de nu lavet en andengenerationsmodel, DALI Katch G2, som skulle være forbedret på en række punkter. Også på lyden.

Bluetooth-forbindelsen er opgraderet til 5.0, og man får nu adgang til de mere “hi-fi-venlige” lydprotokoller aptX, aptX-HD og AAC. Man kan også parre to styk som stereosæt. Men begge skal være G2-udgaven. Batterilevetiden er øget med en fjerdedel, hvilket giver (op til) 30 timers musik på en opladning.

DALI Katch er en stereohøjttaler med en 3,5″ bas/mellemtoneenhed og en 21 mm domediskant til hver kanal og en slavebas til at hjælpe til i bunden. De to kanaler spiller i hver sin retning, og kabinettet er – til forskel fra første udgave – opdelt for at forbedre kanalseparationen.

Udseendet er frisket op med tre nye farver: Caramel White, Iron Black & Chilly Blue.

Prisen bliver den samme som på den forgående udgave, nemlig 2.899 kroner.

DALI Katch fås i tre nye farver, herunder “karamelhvid”. (Foto: DALI)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.