TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bowers & Wilkins Zeppelin bliver meget bedre

Den legendariske bordhøjttaler Zeppelin nægter at dø og kommer nu i samme dragt, men med ny teknik.

forfatter
Publiceret 13/10/2021 - 18:28

Den blev næsten ikonisk, da den kom for over ti år siden. Bowers & Wilkins Zeppelin var den første rigtig gode bordhøjttaler, og både den første udgave og den seneste (fra 2016) lå helt i top, hvad angår lydkvalitet og brugervenlighed.

Så blev der stille omkring den, og sandt at sige ved vi ikke, præcis hvad der skete med Zeppelin. Som selvfølgelig fik sit navn efter fordums luftskibe, zeppelinerne.

Men nu er den tilbage. Med samme formfaktor som før, men med opgraderet teknologi, så den kan udfordre Naims, Technics og Genevas bordhøjttalere i premiumklassen.

(Foto: Bowers & Wilkins)

B&W Zeppelin er selvfølgelig trådløs, så man kan streame musik direkte fra sofaen. Den understøtter AirPlay 2, Spotify Connect og har Bluetooth, der understøtter aptX Adaptive, som i hvert fald i teorien skal give mulighed for at streame højopløste lydfiler.

Læs mere om aptX Adaptive her:

Læs også Bedre lyd får du ikke Bowers & Wilkins PI7 tørrer gulv med konkurrenterne.

Der er selvfølgelig en app til det hele, hvor man kan streame fra Qobuz, Tidal og som nævnt Spotify, men også TuneIn internetradio og Deezer.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Så langt, så godt, men det er indvendig, vi finder de største ændringer. Højttalerenhederne er udviklet på baggrund af B&W’s lange erfaring, og diskanterne med Decoupled Double Dome kender vi fra B&W’s nyere 600-serie.

En 15 cm basenhed er placeret i midten under frontstoffet, med en 9 cm FST-mellemtone (Fixed Suspension Transducer) på hver side. B&W siger, at den samlede effekt svarer til 240 watt.

Low--Zeppelin Midnight Grey Rear Angle with LED and Reflection Low--Zeppelin Pearl Grey Top Grey Background Low--1x1 Zeppelin Midnight Grey Lifestyle 3 Low--1x1 Zeppelin Drive Units Detail
<
>
(Foto: Bowers & Wilkins)

Den nye Bowers & Wilkins Zeppelin er allerede på vej ud i butikkerne, fås i mørkegrå eller lys perlegrå og koster 799 euro.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend