TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Audiovector R Series indbygnings- og væghøjttalere

Højttalere i R-serien til indbygning, væg eller loft.

forfatter
Publiceret 07/07/2022 - 15:50

For mange er det knap så praktisk med højttalere på gulvet, og i nogle rum er det heller ikke muligt. Derfor findes der højttalere til indbygning i væg eller loft.

De er som regel ikke så dyre og gerne udstyret med relativt enkle højttalerenheder på en ramme, som monteres i åbningen i væggen og dækkes med en malbar front.

Et fint kompromis, når man ønsker lyd i et rum.

Men det er ikke alle, der er lige vilde med kompromiser. Derfor findes der ganske dyre indbygnings- og væghøjttalere.

inwall white grille 2
InWall white

Danske Audiovector er blandt de få, som laver indbygningshøjttalere i high-end-klassen. Lidt færre kompromiser skal give meget bedre lyd, selv om højttalerne er indbygget i væggen eller loftet.

Audivector har for nylig opdateret R-serien, og nu er turen kommet til indbygningshøjttalerne.

2022 frontpage inwall 1920x960 3
R Series InWall

Højttalerne leveres i to varianter, en til indbygning og en til vægmontering. De to varianter findes i tre versioner: Signature, Avantgarde og topmodellen Arreté.

De er alle trevejs højttalere med basrefleksport foran, og den væsentligste forskel mellem Signature og Avantgarde er sidstnævntes AMT-bånddiskant som vist på billedet ovenfor.

lnwall gallery 1920x1063 4
lnWall gallery

Den dyrere Arreté-udgave har desuden en Arreté-version af den samme AMT-diskant, som rækker til 50.000 Hz, Nanopore-dæmpning på indersiden og kabling med kryogen-behandlet kobberstruktur.

Højttalerne måler 43 x 23 x 8,9 cm og kan leveres i sort eller hvid med tilhørende front i stof, men de kan også leveres i specialfarver på bestilling.

thumbnail inwall restaurant 5
R Series InWall i et restaurantmiljø.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)

Relateret artikel

Audiovector R3 Arreté

Danske Audiovector har kastet deres kærlighed på løbende opgraderinger. Vi kan dog ikke tro andet, end at deres high-end 3-serie nu har nået sit klimaks.

Annonce
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

Fem årtier med Polk Amerikanske Polk Audio har lavet højttalere i 50 år. R200AE er en jubilæumsmodel, signeret af firmaets grundlægger.
Højttalere til mandehulen Elipson Heritage XLS11 er franske - men ligner amerikanske monitorhøjttalere fra stereoens guldalder.
Der står en legende bag disse Efter pladespillerne er MoFi klar med sin første højttaler.
Få biograflyd hjemme i stuen Er lyden fra dit TV tynd og pjevset? Vi har testet fem soundbars i mellemsegmentet, som kan kurere mager bas og give dig en fed surround-oplevelse!
De bedste, vi har hørt De grønne højttalere fra Monitor Audio er en fødselsdagsgave af karat! Her får du faktisk i både pose og sæk.
QUAD ESL 63 - klassikeren vi ikke glemmer I højttalernes Hall of Fame vil en højttaler stå for sig selv. I et separat rum med en lille rørforstærker tilsluttet. Hvor den afspiller Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk vil blive bjergtaget af klangen.
Følg Lyd & Billede