TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Audiovector R Series indbygnings- og væghøjttalere

Højttalere i R-serien til indbygning, væg eller loft.

forfatter
Publiceret 07/07/2022 - 15:50

For mange er det knap så praktisk med højttalere på gulvet, og i nogle rum er det heller ikke muligt. Derfor findes der højttalere til indbygning i væg eller loft.

De er som regel ikke så dyre og gerne udstyret med relativt enkle højttalerenheder på en ramme, som monteres i åbningen i væggen og dækkes med en malbar front.

Et fint kompromis, når man ønsker lyd i et rum.

Men det er ikke alle, der er lige vilde med kompromiser. Derfor findes der ganske dyre indbygnings- og væghøjttalere.

inwall white grille 2
InWall white

Danske Audiovector er blandt de få, som laver indbygningshøjttalere i high-end-klassen. Lidt færre kompromiser skal give meget bedre lyd, selv om højttalerne er indbygget i væggen eller loftet.

Audivector har for nylig opdateret R-serien, og nu er turen kommet til indbygningshøjttalerne.

2022 frontpage inwall 1920x960 3
R Series InWall

Højttalerne leveres i to varianter, en til indbygning og en til vægmontering. De to varianter findes i tre versioner: Signature, Avantgarde og topmodellen Arreté.

De er alle trevejs højttalere med basrefleksport foran, og den væsentligste forskel mellem Signature og Avantgarde er sidstnævntes AMT-bånddiskant som vist på billedet ovenfor.

lnwall gallery 1920x1063 4
lnWall gallery

Den dyrere Arreté-udgave har desuden en Arreté-version af den samme AMT-diskant, som rækker til 50.000 Hz, Nanopore-dæmpning på indersiden og kabling med kryogen-behandlet kobberstruktur.

Højttalerne måler 43 x 23 x 8,9 cm og kan leveres i sort eller hvid med tilhørende front i stof, men de kan også leveres i specialfarver på bestilling.

thumbnail inwall restaurant 5
R Series InWall i et restaurantmiljø.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Relateret artikel

Audiovector R3 Arreté

Danske Audiovector har kastet deres kærlighed på løbende opgraderinger. Vi kan dog ikke tro andet, end at deres high-end 3-serie nu har nået sit klimaks.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en stærk lille multirums-bordhøjttaler, som du kan tage med dig ud i haven i tørvejr.
lbpluss
Fyldig lyd og fuld streaming Gulvhøjttalerne Audio Pro A38 er et indretningsvenligt alt-i-et stereoanlæg med musikstreaming, multirum og TV-tilslutning.
lbpluss
Musik under bruseren Ikea Vappeby er en lille Bluetooth-højttaler, der tåler at komme med i bad.
lbpluss
Ikoniske B&O-højttalere klar til fremtiden Ny generation af Beosound hjemmehøjttalere.
lbpluss
Næste generation smarthøjttalere fra Sonos Rygterne var sande: De nye Sonos-højttalere kommer 28. marts, og vi har hørt dem.
Følg Lyd & Billede