Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Audio Pro: Multirumshøjttalere er MEGET bedre end Bluetooth-højttalere

Audio Pro har lavet en ny videoserie, der forklarer, hvorfor du bør vælge Wi-Fi frem for Bluetooth.

Skrevet af / 31/03/2023 - 13:00
Audio Pro: Multirumshøjttalere er MEGET bedre end Bluetooth-højttalere

Svenske Audio Pro er kendt for sine kompakte, men vellydende multirumshøjttalere med Wi-Fi, og nu vil de vise os, hvorfor lige netop disse er overlegne i forhold til almindelige Bluetooth-højttalere. Hertil har de lavet en ny serie YouTube-videoer, hvor de fortæller mere om multirumshøjttalere, og hvordan man kan lave det perfekte setup derhjemme.

“Som højttalerproducent har man en tendens til at tro, at alt er soleklart for vores forbrugere. Vi tror, at teknologien er enkel og åbenbar, men vi narrer os selv. Branchen har kun sig selv at bebrejde – vi har simpelthen ikke formået at få vores budskab ud,” siger markedschef hos Audio Pro, Jens Henriksen.

Læs også Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en stærk lille multirums-bordhøjttaler, som du kan tage med dig ud i haven i tørvejr.

Bluetooth vs WiFi

Audio Pro satser på, at de nye videoer vil gøre folk mere bevidste om forskellene på de forskellige højttalertyper.

“YouTube er blevet en kanal, som mange udforsker for at blive klogere på et produkt de netop har købt eller planlægger at købe. Det er helt tydeligt, at det er mere enkelt at forklare gennem levende billeder. På denne måde kan vi vise, hvordan Wi-Fi-sammenkoblede multirumshøjttalere giver bedre kvalitet, brugervenlighed og ekstra funktionalitet end med Bluetooth,” siger Henriksen.

Audio Pro fremhæver flere fordele ved at streame musik over Wi-Fi, deriblandt bedre lydkvalitet og praktiske finesser som Google Cast, AirPlay2 og Spotify Connect. De peger også på muligheden for at tilslutte pladespilleren og streame lyden til alle multirumshøjttalerne i huset.

Du kan se flere videoer på Audio Pros YouTube-kanal.

Læs også En rigtig spændende højttaler Vi har haft årets måske mest hypede højttaler på testbordet. Sonos Era 300 repræsenterer en ny bølge indenfor 3D-musikafspilning, med en lyd som kan fremkalde alt fra gåsehud til brækfornemmelser...
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Scroll to Top