TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Audio Pro A15: Bærbar multirumshøjttaler der kan tåle dårligt vejr

Nu udsender den svenske højttalerproducent Audio Pro den nye A15, som gør det muligt at tage lyden med ud på terrassen eller i haven.

forfatter
Publiceret 25/03/2022 - 10:50

Med den nye Audio Pro A15 kan du tage dit multirumssystem med dig udendørs, i hvert fald hvis dit Wi-Fi rækker så langt. Højttaleren er IPX2-klassificeret, hvilket betyder, at den kan tåle regn, hvilket igen betyder, at du kan slappe af til grillaftenen eller ved havearbejdet og i ikke behøver at bekymre dig om højttaleren, når det gælder vejret.

Jens Henriksen, der er CCO hos Audio Pro, forklarer:

“Vores kunder har vist en stigende interesse for produkter, der kan tages med ud i haven og også kan tåle regn. Og den lange batterilevetid, som vi længe har været kendt for på vores bærbare produkter, skaber selvfølgelig en forventning hos vores kunder, som vi gerne vil fortsætte med at indfri. A15 er vores seneste produkt, der opfylder alle tre behov.”

Audio Pro A15 2
Audio Pro A15 fås i to forskellige grå nuancer. (Foto: Audio Pro)

A15 er tænkt som et supplement til Audio Pros tidligere produkter. Jens Henriksen præciserer:

“Med vores produkter skræddersyer du dit eget personlige multirumssystem og kan vælge frit imellem forskellige størrelser og udseender ud fra det specifikke rums karakter.”

A15 kan selvfølgelig indgå i Audio Pros multirumssystem, men også sammen med AirPlay 2 og Google Cast, hvilket gør det muligt at koble højttaleren i system med andre AirPlay 2- og Google Cast-kompatible højttalere.

Audio Pro A15 9 1
Basporten bagpå fungerer også som integreret bærehåndtag. (Foto: Audio Pro)

Ifølge Audio Pro holder batteriet i A15 i 11 timer på halv volumen. Hvis du vil spille hele nabolaget op, skulle højttaleren holde otte timer på fuld volumen.

Audio Pro A15 koster 3.000 kroner og kan købes nu.

Læs også Audio Pro du kan have med Den lille Audio Pro P5-højttaler kan være med overalt - og kan tåle vand, sand og vind.
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste højttaler En af de lækreste high-end højttalere, vi kender til, har fået sin arvtager.
lbpluss
HomePod er det nye anlæg Den større HomePod-højttaler er virkelig engagerende at lytte til, når den ikke lytter til dig.
lbpluss
Komplet stereoanlæg til det lille rum Større trådløs JBL-højttaler.
lbpluss
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Følg Lyd & Billede