TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Audio Pro A15: Bærbar multirumshøjttaler der kan tåle dårligt vejr

Nu udsender den svenske højttalerproducent Audio Pro den nye A15, som gør det muligt at tage lyden med ud på terrassen eller i haven.

forfatter
Publiceret 25/03/2022 - 10:50

Med den nye Audio Pro A15 kan du tage dit multirumssystem med dig udendørs, i hvert fald hvis dit Wi-Fi rækker så langt. Højttaleren er IPX2-klassificeret, hvilket betyder, at den kan tåle regn, hvilket igen betyder, at du kan slappe af til grillaftenen eller ved havearbejdet og i ikke behøver at bekymre dig om højttaleren, når det gælder vejret.

Jens Henriksen, der er CCO hos Audio Pro, forklarer:

“Vores kunder har vist en stigende interesse for produkter, der kan tages med ud i haven og også kan tåle regn. Og den lange batterilevetid, som vi længe har været kendt for på vores bærbare produkter, skaber selvfølgelig en forventning hos vores kunder, som vi gerne vil fortsætte med at indfri. A15 er vores seneste produkt, der opfylder alle tre behov.”

Audio Pro A15 2
Audio Pro A15 fås i to forskellige grå nuancer. (Foto: Audio Pro)

A15 er tænkt som et supplement til Audio Pros tidligere produkter. Jens Henriksen præciserer:

“Med vores produkter skræddersyer du dit eget personlige multirumssystem og kan vælge frit imellem forskellige størrelser og udseender ud fra det specifikke rums karakter.”

A15 kan selvfølgelig indgå i Audio Pros multirumssystem, men også sammen med AirPlay 2 og Google Cast, hvilket gør det muligt at koble højttaleren i system med andre AirPlay 2- og Google Cast-kompatible højttalere.

Audio Pro A15 9 1
Basporten bagpå fungerer også som integreret bærehåndtag. (Foto: Audio Pro)

Ifølge Audio Pro holder batteriet i A15 i 11 timer på halv volumen. Hvis du vil spille hele nabolaget op, skulle højttaleren holde otte timer på fuld volumen.

Audio Pro A15 koster 3.000 kroner og kan købes nu.

Læs også Audio Pro du kan have med Den lille Audio Pro P5-højttaler kan være med overalt - og kan tåle vand, sand og vind.
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marshall forbedrer deres bestseller Kraftigere lyd og længere spilletid, og så har den fået equalizer, som vi savnede på forgængeren.
Marshall-lyd i lommen Marshall Willen er så lille, at det nærmest virker naturstridigt, at den kan lave så meget lyd.
Zeppelineren flyver igen Bowers & Wilkins’ velkendte trådløse Zeppelin-højttaler er nået til fjerde generation, og den er fulgt med tiden. Resultatet er helt moderne.
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend