TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Audio Pro-bærbar i lommestørrelse

Den lille Audio Pro P5-højttaler kan være med overalt - og kan tåle vand, sand og vind.

forfatter
Publiceret 13/06/2021 - 07:00

Den svenske højttalerproducent Audio Pro er kendt for sine højttalere til hjemmebrug og også for sine større bærbare højttalere. Men nu vil de gerne være med, når feriekufferten forhåbentlig snart kan pakkes igen. Audio Pro P5 kan modstå både vand og vind, og Audio Pro lover, at den leverer bedre lyd traditionelle rejsehøjttalere.

Audio Pros højttalere har høstet flere priser, også hos os. Men ingen af dem har været små nok til at pakke i en kuffert.

Bluetooth-højttaleren P5 er med en størrelse på 22 x 10 cm lille nok til at kunne være i lommen på en badekåbe. Og med en vægt på lidt over et halvt kilo behøver du ikke bekymre dig om, at kufferten bliver for tung til flyvningen. Den kan også tåle en strandtur, da den til en vis grad er sikret vand og sand (IPX4).

Audio Pro P5 koster 1.034 kroner.

Audio Pro P5 kan være i kufferten, og den kan tåle en regnbyge – men ikke en tur i hotellets pool. (Foto: Audio Pro)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend